Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Brandberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris är skriven av Emma Brandberg och gavs ut 2017-09-11.

Läsning på flera nivåer, paket - Bok 1 och bok 2 till paketpris som bok, ljudbok eller e-bok.
Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 328

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris. Boken är skriven av författaren Emma Brandberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris var 2017-09-11.

Originalspråket som Emma Brandberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 442 g. Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris ISBN är 9789144122434. Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris är en fristående bok .


Läs Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som bok

För dig som vill köpa och läsa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 328 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som ljudbok

Vill du lyssna på Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris som pocket

Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris
 • Författare: Emma Brandberg
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-09-11
 • Pris: 328
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 15 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789144122434

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris?

Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris är skriven av författaren Emma Brandberg

När gavs Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-11.

Var kan jag köpa Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris?

Vi rekommenderar att du köper Läsning på flera nivåer, paket – Bok 1 och bok 2 till paketpris hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Läsning på era nivåer innehåller noveller skrivna i två olika svårighetsgrader, men med bibehållen titel, handling och innehåll.Detta underlättar arbetet i heterogena grupper och möjliggör gemensamma diskussioner även när eleverna kommit olika långt i svenskkunskaperna. Till varje berättelse nns ordlistor och läsförståelsefrågor att jobba med enskilt eller i grupp. Novellerna utspelar sig i vardagliga och igenkännbara miljöer vilket underlättar elevernas textförståelse. Detta ger dessutom en gemensam grund för diskussioner kring likheter och skillnader mellan olika kulturer och kulturella företeelser. Texternas tydligt skönlitterära karaktär kan även verka läsfrämjande och locka eleverna till fortsatt läsning även utanför klassrummet. I paketet ingår Läsning på flera nivåer 1 och Läsning på flera nivåer 2.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB