Läsbiten : läsebok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sonja Rockberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Läsbiten : läsebok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Läsbiten : läsebok är skriven av Sonja Rockberg och gavs ut 2014-01-15.

Läsbiten : läsebok som bok, ljudbok eller e-bok.
Läsbiten : läsebok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 155

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Läsbiten : läsebok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Läsbiten : läsebok. Boken är skriven av författaren Sonja Rockberg. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Läsbiten : läsebok var 2014-01-15.

Originalspråket som Sonja Rockberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Läsbiten : läsebok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 275 x 200 x 9 mm och den väger så mycket som 352 g. Läsbiten : läsebok ISBN är . Läsbiten : läsebok är en del av serien: Läsbiten.


Läs Läsbiten : läsebok som bok

För dig som vill köpa och läsa Läsbiten : läsebok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 155 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Läsbiten : läsebok som ljudbok

Vill du lyssna på Läsbiten : läsebok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Läsbiten : läsebok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Läsbiten : läsebok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Läsbiten : läsebok som pocket

Läsbiten : läsebok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Läsbiten : läsebok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Läsbiten : läsebok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Läsbiten : läsebok
 • Författare: Sonja Rockberg
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-01-15
 • Pris: 155
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 275 x 200 x 9 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Läsbiten : läsebok?

Läsbiten : läsebok är skriven av författaren Sonja Rockberg

När gavs Läsbiten : läsebok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-15.

Var kan jag köpa Läsbiten : läsebok?

Vi rekommenderar att du köper Läsbiten : läsebok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Läsbiten är ett gediget material som stärker de för läsinlärningen viktiga förmågorna att uppfatta ordens delar och ljud. Läseboken innehåller fonetiska bilder av ljuden/bokstäverna, ord som endast består av de ljud/bokstäver eleven arbetat med och där början-rimdel är markerade i olika färger, enkla meningar och korta texter.

Utgivande förlag: Nypon förlag