Lärpocket Att arbeta som elevassistent – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helene Wallerstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärpocket Att arbeta som elevassistent innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärpocket Att arbeta som elevassistent är skriven av Helene Wallerstedt och gavs ut 2014-12-22.

Lärpocket Att arbeta som elevassistent som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärpocket Att arbeta som elevassistent

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 156

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lärpocket Att arbeta som elevassistent

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärpocket Att arbeta som elevassistent. Boken är skriven av författaren Helene Wallerstedt. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärpocket Att arbeta som elevassistent var 2014-12-22.

Originalspråket som Helene Wallerstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lärpocket Att arbeta som elevassistent i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 125 x 3 mm och den väger så mycket som 93 g. Lärpocket Att arbeta som elevassistent ISBN är 9789127439634. Lärpocket Att arbeta som elevassistent är en fristående bok .


Läs Lärpocket Att arbeta som elevassistent som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärpocket Att arbeta som elevassistent som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 156 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärpocket Att arbeta som elevassistent som ljudbok

Vill du lyssna på Lärpocket Att arbeta som elevassistent som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lärpocket Att arbeta som elevassistent som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärpocket Att arbeta som elevassistent som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärpocket Att arbeta som elevassistent som pocket

Lärpocket Att arbeta som elevassistent finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärpocket Att arbeta som elevassistent med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärpocket Att arbeta som elevassistent med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärpocket Att arbeta som elevassistent
 • Författare: Helene Wallerstedt
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-12-22
 • Pris: 156
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 200 x 125 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127439634

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärpocket Att arbeta som elevassistent?

Lärpocket Att arbeta som elevassistent är skriven av författaren Helene Wallerstedt

När gavs Lärpocket Att arbeta som elevassistent ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-22.

Var kan jag köpa Lärpocket Att arbeta som elevassistent?

Vi rekommenderar att du köper Lärpocket Att arbeta som elevassistent hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad gör en elevassistent? Elevassistentens arbete kan göra stor skillnad i skolan och eleven kan få hjälp både med att lyckas med skolarbetet och fungera på fritids. Förväntningarna på elevassistenten kan vara stora, det blir lättare att lyckas ju mer man vet om sitt arbete och sin arbetsplats.Boken fungerar som handledning för den som ska arbeta som elevassistent men också för den som ska anställa och introducera den nya medarbetaren.Ur innehållet* Varför behövs elevassistenten?* Milo och Sigrid två elevexempel* Läroplan och skollag* Vilka arbetar på en skola?* Särskola och träningsskola* Föräldrar och vårdnadshavare* Intervju med två elevassistenterFörfattaren Heléne Wallerstedt arbetar som skolledare och har lång erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd inom grundskola och grundsärskola. Att arbeta som elevassistent ingår i serien Lärpocket.

Utgivande förlag: Natur &amp