Largo Dia De Colera – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Leopoldo Marechal

Jämför och hitta det billigaste priset på Largo Dia De Colera innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Largo Dia De Colera är skriven av Leopoldo Marechal och gavs ut 2000-01-01.

Largo Dia De Colera som bok, ljudbok eller e-bok.
Largo Dia De Colera

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Largo Dia De Colera

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Largo Dia De Colera. Boken är skriven av författaren Leopoldo Marechal. Ediciones Colihue SRL är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Largo Dia De Colera var 2000-01-01.

Originalspråket som Leopoldo Marechal skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Poesi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Largo Dia De Colera i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 213 x 151 x 14 mm och den väger så mycket som 313 g. Largo Dia De Colera ISBN är 9789505816880. Largo Dia De Colera är en fristående bok .


Läs Largo Dia De Colera som bok

För dig som vill köpa och läsa Largo Dia De Colera som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Largo Dia De Colera som ljudbok

Vill du lyssna på Largo Dia De Colera som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Largo Dia De Colera som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Largo Dia De Colera som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Largo Dia De Colera som pocket

Largo Dia De Colera finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Largo Dia De Colera med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Largo Dia De Colera med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Largo Dia De Colera
 • Författare: Leopoldo Marechal
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Ediciones Colihue SRL
 • Utgivningsdatum: 2000-01-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 213 x 151 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789505816880

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Largo Dia De Colera?

Largo Dia De Colera är skriven av författaren Leopoldo Marechal

När gavs Largo Dia De Colera ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2000-01-01.

Var kan jag köpa Largo Dia De Colera?

Vi rekommenderar att du köper Largo Dia De Colera hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Ediciones Colihue SRL