Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck är skriven av Camilla Andersson och gavs ut 2020-03-10.

Lärarhandledning Flamman och Lågan - Rädda, Varna, Larma, Släck som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1989

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck. Boken är skriven av författaren Camilla Andersson. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck var 2020-03-10.

Originalspråket som Camilla Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur Undervisningsmaterial för klassrumsundervisning vilket ger den uPs som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 215 x 5 mm och den väger så mycket som 152 g. Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck ISBN är 9789198444155. Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck är en fristående bok .


Läs Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1989 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som ljudbok

Vill du lyssna på Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck som pocket

Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck
 • Författare: Camilla Andersson
 • Genre: Skönlitteratur Undervisningsmaterial för klassrumsundervisning
 • Förlag: Boksmart
 • Utgivningsdatum: 2020-03-10
 • Pris: 1989
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 297 x 215 x 5 mm
 • SAB: uPs
 • ISBN: 9789198444155

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck?

Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck är skriven av författaren Camilla Andersson

När gavs Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-10.

Var kan jag köpa Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck?

Vi rekommenderar att du köper Lärarhandledning Flamman och Lågan – Rädda, Varna, Larma, Släck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att läsa om Flamman & Lågan är början på ett livslångt och livsviktigt lärande. Allt material är framtaget av brandmännen Carina & Camilla som till vardags arbetar med att lära så många barn som möjligt om brandsäkerhet. De besöker också skolor med sin teater.

Utgivande förlag: Boksmart