Lärare i den uppkopplade skolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Lantz-Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärare i den uppkopplade skolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärare i den uppkopplade skolan är skriven av Annika Lantz-Andersson och gavs ut 2014-07-21.

Lärare i den uppkopplade skolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärare i den uppkopplade skolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 411

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lärare i den uppkopplade skolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärare i den uppkopplade skolan. Boken är skriven av författaren Annika Lantz-Andersson. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärare i den uppkopplade skolan var 2014-07-21.

Originalspråket som Annika Lantz-Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lärare i den uppkopplade skolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 156 x 15 mm och den väger så mycket som 471 g. Lärare i den uppkopplade skolan ISBN är 9789140687159. Lärare i den uppkopplade skolan är en fristående bok .


Läs Lärare i den uppkopplade skolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärare i den uppkopplade skolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 411 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärare i den uppkopplade skolan som ljudbok

Vill du lyssna på Lärare i den uppkopplade skolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lärare i den uppkopplade skolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärare i den uppkopplade skolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärare i den uppkopplade skolan som pocket

Lärare i den uppkopplade skolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärare i den uppkopplade skolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärare i den uppkopplade skolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärare i den uppkopplade skolan
 • Författare: Annika Lantz-Andersson
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2014-07-21
 • Pris: 411
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 228 x 156 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140687159

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärare i den uppkopplade skolan?

Lärare i den uppkopplade skolan är skriven av författaren Annika Lantz-Andersson

När gavs Lärare i den uppkopplade skolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-21.

Var kan jag köpa Lärare i den uppkopplade skolan?

Vi rekommenderar att du köper Lärare i den uppkopplade skolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De senaste decennierna har digitaliseringen förvandlat vår vardag. Hur förändras lärarrollen när mobila digitala resurser finns i klassrummet? Vad blir lärande och utbildning i sådana omgivningar? I Lärare i den uppkopplade skolan presenterar en rad forskare studier kring digitala medier och lärande. Utgångspunkten är att digitala medier har en given plats i skola och undervisning. Användningen av digitala medier innebär ett avgörande språng in i nya sätt att läsa, skriva, räkna, lära sig språk och umgås med information.Boken innehåller aktuella studier som bygger på empirisk forskning, där implikationerna för pedagogens roll i undervisning står i fokus. I de olika kapitlen diskuteras hur kunskapssynen och därmed lärarrollen behöver förändras för att få ut det man vill av aktiviteter som bygger på användning av digitala medier. Digitaliseringen är här för att stanna, frågorna i dag rör hur de blir produktiva och inspirerande i skola och utbildning.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB