Lärare : En Handbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Kornhall

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärare : En Handbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärare : En Handbok är skriven av Per Kornhall och gavs ut 2018-09-07.

Lärare : En Handbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärare : En Handbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 211

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lärare : En Handbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärare : En Handbok. Boken är skriven av författaren Per Kornhall. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärare : En Handbok var 2018-09-07.

Originalspråket som Per Kornhall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Emia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Lärare : En Handbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 385 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 473 g. Lärare : En Handbok ISBN är 9789127823198. Lärare : En Handbok är en fristående bok .


Läs Lärare : En Handbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärare : En Handbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 211 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärare : En Handbok som ljudbok

Vill du lyssna på Lärare : En Handbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lärare : En Handbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärare : En Handbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärare : En Handbok som pocket

Lärare : En Handbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärare : En Handbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärare : En Handbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärare : En Handbok
 • Författare: Per Kornhall
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-09-07
 • Pris: 211
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 385
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 25 mm
 • SAB: Emia
 • ISBN: 9789127823198

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärare : En Handbok?

Lärare : En Handbok är skriven av författaren Per Kornhall

När gavs Lärare : En Handbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-07.

Var kan jag köpa Lärare : En Handbok?

Vi rekommenderar att du köper Lärare : En Handbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Att bedriva undervisning som verkligen görskillnad är något de flesta lärare strävar mot. Med Lärare en handbok blir vägen dit lättare. Det är en stöttande och på flera sätt utmanande bok om undervisning, lärarrollen och meningen med skolan. Med avstamp i forskning och egna erfarenheter går skoldebattören och författaren Per Kornhall igenom några av de vanligaste problemen lärare står inför i dag, och vill därigenom stärka lärarens undervisande roll och yrkeskunnande. Vad är effektiv undervisning? Hur utövar jag ett gott ledarskap i klassrummet? Och inte minst: Hur överlever jag egentligensom lärare i dag med konflikter, krav och stress? Boken är en bra och handfast inledning tillläraryrket, till exempel som kurslitteratur pålärarutbildningar, men fungerar lika bra sominspirations- och uppslagsbok för den mererfarna läraren.

Utgivande förlag: Natur &amp