Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marcus Samuelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet är skriven av Marcus Samuelsson och gavs ut 2017-09-21.

Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet. Boken är skriven av författaren Marcus Samuelsson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet var 2017-09-21.

Originalspråket som Marcus Samuelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Undervisningsskicklighet & undervisningsteknik vilket ger den Eab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 221 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 131 x 10 mm och den väger så mycket som 312 g. Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet ISBN är 9789127818323. Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet är en fristående bok .


Läs Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som ljudbok

Vill du lyssna på Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet som pocket

Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet
 • Författare: Marcus Samuelsson
 • Genre: Undervisningsskicklighet & undervisningsteknik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-09-21
 • Pris: 309
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 221
 • Fysiska dimensioner: 210 x 131 x 10 mm
 • SAB: Eab
 • ISBN: 9789127818323

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet?

Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet är skriven av författaren Marcus Samuelsson

När gavs Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-21.

Var kan jag köpa Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet?

Vi rekommenderar att du köper Lärandets ordning och reda : ledarskap i klassrummet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lärandets ordning och reda ledarskap i klassrummet handlar om vad som rimligen kommer först: undervisning eller ordning och reda? Boken problematiserar en vanligt förekommande föreställning om att lärare först måste ha eller skapa ordning och reda, för att sedan kunna undervisa. Samuelsson visar att det kan vara tvärt om, samt hur undervisningen då kan bedrivas. Boken redogör för sex områden som ledare i klassrummet behöver tänka över och sedan förhålla sig till, för att undervisningen ska göra det möjligt för elever att utvecklas kunskapsmässigt och socialt. Att vara ledare i klassrummet innebär att arbeta förbyggande, långsiktigt, medvetet och tålmodigt.

Utgivande förlag: Natur &amp