Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mona Holmqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell är skriven av Mona Holmqvist och gavs ut 2006-08-01.

Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 292

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell. Boken är skriven av författaren Mona Holmqvist. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell var 2006-08-01.

Originalspråket som Mona Holmqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogisk psykologi vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 225 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 156 x 12 mm och den väger så mycket som 320 g. Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell ISBN är 9789144045061. Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell är en fristående bok .


Läs Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 292 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som ljudbok

Vill du lyssna på Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell som pocket

Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell
 • Författare: Mona Holmqvist
 • Genre: Pedagogisk psykologi
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2006-08-01
 • Pris: 292
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 225
 • Fysiska dimensioner: 223 x 156 x 12 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789144045061

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell?

Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell är skriven av författaren Mona Holmqvist

När gavs Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-08-01.

Var kan jag köpa Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell?

Vi rekommenderar att du köper Lärande i skolan : learning study som skolutvecklingsmodell hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur går det till när elever lär sig? Det är en av skolans mest centrala frågor. Ett svar bland många andra är att undervisningen måste göra det möjligt för elever att se samband och upptäcka nya saker i omvärlden. I den här boken beskriver författarna genom ett antal learning studies hur lärare medvetet kan planera och genomföra undervisning på sätt som är avgörande för elevers lärande. Boken presenterar hur lärarledd undervisning kan utvecklas från envägskommunikation till ömsesidigt samspel mellan lärares och elevers erfarande. Läraren analyserar elevernas initiala förmågor innan undervisningen startar och utvecklar insikter om elevernas sätt att tänka och resonera om ett innehåll. Därigenom kan läraren på ett mera framgångsrikt sätt planera och lyfta de aspekter i undervisningssituationen som blir avgörande för lärandet i den aktuella elevgruppen. Detta kan ske på olika sätt, genom föreläsningar, grupparbeten, individuellt arbete eller pararbete. Boken vänder sig till studenter på lärarutbildning inom allmänna utbildningsområdet och ämnesdidaktiskt präglade inriktningar och specialiseringar. Den är också mycket lämplig som kompetensutveckling för verksamma lärare och skolledare.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB