Lärande för hållbar utveckling – i förskolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sanne Björklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Lärande för hållbar utveckling – i förskolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lärande för hållbar utveckling – i förskolan är skriven av Sanne Björklund och gavs ut 2014-02-11.

Lärande för hållbar utveckling - i förskolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Lärande för hållbar utveckling – i förskolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 214

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lärande för hållbar utveckling – i förskolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lärande för hållbar utveckling – i förskolan. Boken är skriven av författaren Sanne Björklund. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lärande för hållbar utveckling – i förskolan var 2014-02-11.

Originalspråket som Sanne Björklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Eab.01,371.3 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 168 x 7 mm och den väger så mycket som 290 g. Lärande för hållbar utveckling – i förskolan ISBN är 9789144092560. Lärande för hållbar utveckling – i förskolan är en fristående bok .


Läs Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 214 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som ljudbok

Vill du lyssna på Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lärande för hållbar utveckling – i förskolan som pocket

Lärande för hållbar utveckling – i förskolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lärande för hållbar utveckling – i förskolan
 • Författare: Sanne Björklund
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2014-02-11
 • Pris: 214
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 245 x 168 x 7 mm
 • SAB: Eab.01,371.3
 • ISBN: 9789144092560

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lärande för hållbar utveckling – i förskolan?

Lärande för hållbar utveckling – i förskolan är skriven av författaren Sanne Björklund

När gavs Lärande för hållbar utveckling – i förskolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-02-11.

Var kan jag köpa Lärande för hållbar utveckling – i förskolan?

Vi rekommenderar att du köper Lärande för hållbar utveckling – i förskolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lärande för hållbar utveckling – i förskolan vänder sig till alla som arbetar i förskolan och som är intresserade av lärande för hållbar utveckling. Vi lever idag i en värld där klimatförändringarna och dess konsekvenser blir allt mer påtagliga. Där jordens resurser inte räcker till om inte vårt samhälle och vår relation till naturen förändras. Förskolan ska, liksom all utbildning i Sverige, genomsyras av lärande för en hållbar utveckling. Men vad menas egentligen med det och hur kan man arbeta med det i praktiken? Ärdet bara ett nytt sätt att arbeta med miljöfrågor eller måste det också vara något annat, något nytt?Lärande för hållbar utveckling – i förskolan ger dels en del klarhet kring begreppet lärande för hållbar utveckling men är också tänkt som inspiration till detta arbete. Genom att uppmuntra till engagemang för förskolans viktiga roll i skapandet av den värld vi lever i och den framtid som barnen är en del av, så att varje verksamhet kan hitta sitt sätt att arbeta för en mer hållbar utveckling.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB