Lära sig se – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mike Rother

Jämför och hitta det billigaste priset på Lära sig se innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lära sig se är skriven av Mike Rother och gavs ut 2001-01-01.

Lära sig se som bok, ljudbok eller e-bok.
Lära sig se

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 839

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lära sig se

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lära sig se. Boken är skriven av författaren Mike Rother. Lean Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lära sig se var 2001-01-01.

Originalspråket som Mike Rother skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiralbunden.

Om du vill läsa Lära sig se i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 94 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 232 x 10 mm och den väger så mycket som 500 g. Lära sig se ISBN är 9789197413619. Lära sig se är en fristående bok .


Läs Lära sig se som bok

För dig som vill köpa och läsa Lära sig se som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 839 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lära sig se som ljudbok

Vill du lyssna på Lära sig se som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lära sig se som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lära sig se som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lära sig se som pocket

Lära sig se finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lära sig se med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lära sig se med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lära sig se
 • Författare: Mike Rother
 • Genre:
 • Förlag: Lean Forum
 • Utgivningsdatum: 2001-01-01
 • Pris: 839
 • Format: Spiralbunden
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 94
 • Fysiska dimensioner: 298 x 232 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197413619

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lära sig se?

Lära sig se är skriven av författaren Mike Rother

När gavs Lära sig se ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-01-01.

Var kan jag köpa Lära sig se?

Vi rekommenderar att du köper Lära sig se hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Lean Forum