Lär dig plus och minus 5-6 år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paul Broadbent

Jämför och hitta det billigaste priset på Lär dig plus och minus 5-6 år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lär dig plus och minus 5-6 år är skriven av Paul Broadbent och gavs ut 2021-01-05.

Lär dig plus och minus 5-6 år som bok, ljudbok eller e-bok.
Lär dig plus och minus 5-6 år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Lär dig plus och minus 5-6 år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lär dig plus och minus 5-6 år. Boken är skriven av författaren Paul Broadbent. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lär dig plus och minus 5-6 år var 2021-01-05.

Originalspråket som Paul Broadbent skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Lär dig plus och minus 5-6 år är det: 9789179853891.


Läs Lär dig plus och minus 5-6 år som bok

För dig som vill köpa och läsa Lär dig plus och minus 5-6 år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lär dig plus och minus 5-6 år som ljudbok

Vill du lyssna på Lär dig plus och minus 5-6 år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Lär dig plus och minus 5-6 år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lär dig plus och minus 5-6 år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lär dig plus och minus 5-6 år som pocket

Lär dig plus och minus 5-6 år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lär dig plus och minus 5-6 år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lär dig plus och minus 5-6 år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Lär dig plus och minus 5-6 år
  • Författare: Paul Broadbent
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-01-05
  • Pris:
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179853891

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lär dig plus och minus 5-6 år?

Lär dig plus och minus 5-6 år är skriven av författaren Paul Broadbent

När gavs Lär dig plus och minus 5-6 år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-05.

Var kan jag köpa Lär dig plus och minus 5-6 år?

Vi rekommenderar att du köper Lär dig plus och minus 5-6 år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Serien Guldstjärneböcker är utvecklade för att ge barnen en bra grund för matematikundervisningen i skolan. Böckerna är skrivna av pedagoger inom ämnet matematik. * Guldstjärnor att klistra in på varje sida för att uppmuntra och öka motivationen. * Tydliga uppgifter med färgglada teckningar som gör inlärningen lätt och rolig

Utgivande förlag: Tukan förlag