Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Ingelf

Jämför och hitta det billigaste priset på Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära är skriven av Sten Ingelf och gavs ut 2008-09-14.

Lär av Mästarna - Klassisk harmonilära som bok, ljudbok eller e-bok.
Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 322

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära. Boken är skriven av författaren Sten Ingelf. Sting musik är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära var 2008-09-14.

Originalspråket som Sten Ingelf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 210 x 12 mm och den väger så mycket som 840 g. Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära ISBN är 9789197113397. Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära är en fristående bok .


Läs Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som bok

För dig som vill köpa och läsa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 322 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som ljudbok

Vill du lyssna på Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära som pocket

Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära
 • Författare: Sten Ingelf
 • Genre:
 • Förlag: Sting musik
 • Utgivningsdatum: 2008-09-14
 • Pris: 322
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 295 x 210 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197113397

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära?

Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära är skriven av författaren Sten Ingelf

När gavs Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-09-14.

Var kan jag köpa Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära?

Vi rekommenderar att du köper Lär av Mästarna – Klassisk harmonilära hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken har utformats med tanke på:nybörjaren eller den som kommit en bit på väg och som på egen hand vill lära sig harmoniläramusikstuderande vid studiecirklar, kommunala musikskolor, estetiska programmet vid gymnasieskolan, folkhögskolor och musikhögskolor, där boken kan användas som grundbok i ämnet satslära.I det här materialet får du lära dig “klassisk” harmonilära så som den använts av de stora mästarna genom tiderna. Eftersom harmoniken varit i ständig utveckling under de tre sekler (ca 1650-1950), som den här boken är fokuserad kring, får du också lära dig stilistiska skillnader mellan epoker under denna tid, dvs barock, wienklassicism, romantik, impressionism och 1900-talets musik. Eftersom boken är tänkt som ett material att studera parallellt med min tidigare utgivna bok “Lär av Mästarna – Arrangering för två till fem stämmor” saknas momentet fyrstämmig sats som oftast ingår i traditionella läroböcker i harmonilära. Momentet behandlas utförligt i “Lär av Mästarna – Arrangering för två till fem stämmor”. Det ska dock framhållas att ett mycket stort antal fyrstämmiga spel- och skrivövningar ingår i materialet i syfte att öva kadensspel, läggning och stämföring. Förutom harmonisk analys, som inbegriper både funktionsanalys och användning av ackordbeteckningar, har stor vikt lagts på harmonisering – ett moment som förekommer i mycket liten utsträckning i traditionella läroböcker i harmonilära. I samband med harmonisering samt 1900-talets harmonik förekommer även kompositionsuppgifter. Även om sättet att läsa och förstå generalbasbeteckningar ingår så finns inga direkta övningar i generalbasspel. I handeln finns dock ett stort antal läroböcker för den som vill studera detta ämne.

Utgivande förlag: Sting musik