Läkande dundermat – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tina Haldorsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Läkande dundermat innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Läkande dundermat är skriven av Tina Haldorsson och gavs ut 2020-11-06.

Läkande dundermat som bok, ljudbok eller e-bok.
Läkande dundermat

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Läkande dundermat

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Läkande dundermat. Boken är skriven av författaren Tina Haldorsson. Mind & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Läkande dundermat var 2020-11-06.

Originalspråket som Tina Haldorsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Läkande dundermat i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 210 x 16 mm och den väger så mycket som 680 g. Läkande dundermat ISBN är 9789198650600. Läkande dundermat är en fristående bok .


Läs Läkande dundermat som bok

För dig som vill köpa och läsa Läkande dundermat som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Läkande dundermat som ljudbok

Vill du lyssna på Läkande dundermat som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Läkande dundermat som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Läkande dundermat som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Läkande dundermat som pocket

Läkande dundermat finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Läkande dundermat med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Läkande dundermat med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Läkande dundermat
 • Författare: Tina Haldorsson
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Mind &
 • Utgivningsdatum: 2020-11-06
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 225 x 210 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198650600

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Läkande dundermat?

Läkande dundermat är skriven av författaren Tina Haldorsson

När gavs Läkande dundermat ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-06.

Var kan jag köpa Läkande dundermat?

Vi rekommenderar att du köper Läkande dundermat hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

LÄKANDE DUNDERMAT Maten i kokboken är vanlig naturlig vardagsmat för alla. Den är extra näringstät och stärker ditt immunförsvar. Mat som boostar ögat, smaklökar, tarmflora och stödjer alla celler i din kropp från topp till tå. Extra bra är den för dig med inflammation, magbesvär, övervikt, allergi och autoimmun sjukdom. Recepten och informationen i kokboken är enligt paleo-, lågkolhydratskost och autoimmuna protokollet (AIP). Det är kost som innehåller grönsaker, kött, fisk och naturliga fetter. Kokboken innehåller recept för långkok och snabblagade middagar. Den är naturligt fri från gluten, mjölk, ägg och nötter. Att äta och leva enligt autoimmuna protokollet kan ge mycket bättre hälsa visar forskningen. En stor skara människor världen över vittnar om bättre hälsa med hjälp av AIP-kost. Tina fick stora hälsofördelar; mer energi, styrka, glädje och som bonus en hållbar viktminskning. Livet vände och i boken delar hon med sig av sin hälsoresa och den färgstarka dundermaten som gjorde henne friskare.Kokboken innehåller ren naturlig mat som:* Stärker ditt immunförsvar* Stärker din tarmflora* Balanserar ditt blodsocker* Ger dig ett jämnare humör* Läker eller minskar symtom från sjukdom* Ger viktminskning om du behöver det”Tina har tagit kontrollen över sin egen hälsa på ett imponerande sätt. Hon, tillsammans med många andra jag mött genom årens lopp, har kunnat revolutionera sin hälsa genom att förstå sambanden mellan mat, rörelse och den egna kroppen. I denna bok kombinerar Tina sitt färgsprakande konstnärskap med sitt hälsokunnande på ett inspirerande sätt. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera boken.”Jonas Bergqvist, utbildare inom kost, träning och hälsa, författare till Ät & Lev Paleo   “Vi lever i en tid då allt fler tvingas uppleva hur deras eget immunförsvar inte längre fungerar som det ska. Kanske är du en av dem som har drabbats av överkänslighet, inflammation eller autoimmun sjukdom? I så fall kan den här boken bli avgörande för din läkningsprocess. Tina Haldorsson skriver med djup kunskap om matens inverkan på immunförsvaret och om vad som sker i kroppen när du lägger om kosten. Med stor omsorg har hon valt ut några av de näringsrikaste recepten från den autoimmuna kosten (AIP), paleo och lågkolhydratkost. Jag är säker på att boken och dess vackra bilder kommer att ge dig värdefull inspiration som gör vägen till bättre hälsa lätt och njutningsfull.”Karl Hultén, biomedicinare och författare till Autoimmun handbokTINA HALDORSSON är författare, receptmakare och fotograf till Läkande dundermat. Tina är konstnär, certifierad kost- och hälsocoach och driver matbloggen Colorfulhealth.se där hon inspirerar och coachar människor till bättre hälsa.

Utgivande förlag: Mind &