Lagen om stämpelskatt – En kommentar : – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hases Per Sjöblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Lagen om stämpelskatt – En kommentar : innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lagen om stämpelskatt – En kommentar : är skriven av Hases Per Sjöblom och gavs ut 2014-10-30.

Lagen om stämpelskatt - En kommentar : som bok, ljudbok eller e-bok.
Lagen om stämpelskatt – En kommentar :

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 511

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lagen om stämpelskatt – En kommentar :

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lagen om stämpelskatt – En kommentar :. Boken är skriven av författaren Hases Per Sjöblom. Karnov Group är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lagen om stämpelskatt – En kommentar : var 2014-10-30.

Originalspråket som Hases Per Sjöblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Lagen om stämpelskatt – En kommentar : i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 140 x 18 mm och den väger så mycket som 366 g. Lagen om stämpelskatt – En kommentar : ISBN är 9789176105467. Lagen om stämpelskatt – En kommentar : är en fristående bok .


Läs Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som bok

För dig som vill köpa och läsa Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 511 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som ljudbok

Vill du lyssna på Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lagen om stämpelskatt – En kommentar : som pocket

Lagen om stämpelskatt – En kommentar : finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lagen om stämpelskatt – En kommentar : med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lagen om stämpelskatt – En kommentar : med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lagen om stämpelskatt – En kommentar :
 • Författare: Hases Per Sjöblom
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Karnov Group
 • Utgivningsdatum: 2014-10-30
 • Pris: 511
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 220 x 140 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789176105467

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lagen om stämpelskatt – En kommentar 😕

Lagen om stämpelskatt – En kommentar : är skriven av författaren Hases Per Sjöblom

När gavs Lagen om stämpelskatt – En kommentar : ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-30.

Var kan jag köpa Lagen om stämpelskatt – En kommentar 😕

Vi rekommenderar att du köper Lagen om stämpelskatt – En kommentar : hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Detta är en kommentar till de enskilda bestämmelserna i lagen (1984: 404) om stämpelskatt vid inskrivningsmyndigheter. För varje paragraf redovisas kortfattat dels innehållet, viktigare rättsfall, motivuttalanden och annat av betydelse. Vidare beskrivs hur reglerna samverkar med varandra. Boken ger en övergripande förståelse för ett inte helt lättillgängligt regelverk, samtidigt som författaren går på djupet med de tolkningsproblem som lagen erbjuder. Hases Per Sjöblom är i dag ordförande och chef för Försvarsunderrättelsedomstolen. Han har tidigare varit departementsråd på Skatt- och tullavdelningen på Finansdepartementet, generaldirektör på Lotteriinspektionen och lagman på Förvaltningsrätten i Umeå. Tack vare sin breda kompetens på skatteområdet har Hases Per Sjöblom varit ordförande i ett antal skatteutredningar, senast avslutade uppdrag var i Bostadsbeskattningsutredningen.

Utgivande förlag: Karnov Group