La preuve – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agota Kristof

Jämför och hitta det billigaste priset på La preuve innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. La preuve är skriven av Agota Kristof och gavs ut 1995-04-01.

La preuve som bok, ljudbok eller e-bok.
La preuve

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 112

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om La preuve

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring La preuve. Boken är skriven av författaren Agota Kristof. Editions du Seuil är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för La preuve var 1995-04-01.

Originalspråket som Agota Kristof skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa La preuve i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 107 x 13 mm och den väger så mycket som 136 g. La preuve ISBN är 9782020239271. La preuve är en fristående bok .


Läs La preuve som bok

För dig som vill köpa och läsa La preuve som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 112 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på La preuve som ljudbok

Vill du lyssna på La preuve som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs La preuve som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa La preuve som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs La preuve som pocket

La preuve finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa La preuve med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa La preuve med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: La preuve
 • Författare: Agota Kristof
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Editions du Seuil
 • Utgivningsdatum: 1995-04-01
 • Pris: 112
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 175 x 107 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9782020239271

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit La preuve?

La preuve är skriven av författaren Agota Kristof

När gavs La preuve ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1995-04-01.

Var kan jag köpa La preuve?

Vi rekommenderar att du köper La preuve hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Editions du Seuil