L.A. konfidentiellt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av James Ellroy

Jämför och hitta det billigaste priset på L.A. konfidentiellt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. L.A. konfidentiellt är skriven av James Ellroy och gavs ut 2020-03-20.

L.A. konfidentiellt som bok, ljudbok eller e-bok.
L.A. konfidentiellt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om L.A. konfidentiellt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring L.A. konfidentiellt. Boken är skriven av författaren James Ellroy. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för L.A. konfidentiellt var 2020-03-20.

Originalspråket som James Ellroy skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historiska deckare & kriminalromaner Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa L.A. konfidentiellt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 513 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 32 mm och den väger så mycket som 280 g. L.A. konfidentiellt ISBN är 9789178932528. L.A. konfidentiellt är en fristående bok .


Läs L.A. konfidentiellt som bok

För dig som vill köpa och läsa L.A. konfidentiellt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på L.A. konfidentiellt som ljudbok

Vill du lyssna på L.A. konfidentiellt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs L.A. konfidentiellt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa L.A. konfidentiellt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs L.A. konfidentiellt som pocket

L.A. konfidentiellt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa L.A. konfidentiellt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa L.A. konfidentiellt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: L.A. konfidentiellt
 • Författare: James Ellroy
 • Genre: Historiska deckare & kriminalromaner Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2020-03-20
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 513
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 32 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789178932528

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit L.A. konfidentiellt?

L.A. konfidentiellt är skriven av författaren James Ellroy

När gavs L.A. konfidentiellt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-20.

Var kan jag köpa L.A. konfidentiellt?

Vi rekommenderar att du köper L.A. konfidentiellt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rånet mot restaurangen Nite Owl urartar i ett blodbad. Det utgör kärnan i James Ellroys hypnotiska roman om 1950-talets Los Angeles. I en vardag med polisbrutalitet, korrumperade domare och en undre värld som hotar att explodera i uppror mot gangsterkungen Mickey Cohen, följer vi tre polisers till synes hopplösa kamp för sanningen. Var och en arbetar i hemlighet på egna utredningar – samtliga leder till en och samma plats. När de fattar hur farligt det är att veta för mycket om Nite Owl-fallet är det för sent att dra sig ur. Nu slåss de inte enbart för sanningen, utan för sina egna liv.I översättning av Thomas Preis och med ett förord av författaren Arne Dahl. JAMES ELLROY föddes 1948. När han var tio år gammal blev hans mamma brutalt mördad, ett mord som aldrig uppklarats och som haft en avgörande betydelse för Ellroys författarskap. Efter ett liv av drogmissbruk, brott och destruktiva perversioner (som fönsterfluktande) började Ellroy skriva – maniskt. Med frenesin hos en demonisk hund har han revolutionerat kriminalroman-genren flera gånger om, med titlar som »Ett klockrent mästerverk« | Dagens Nyheter»Du riskerar att bli skuren i bitar bara av att vända blad.« | Village Voice»Ingen i vår generation kan matcha bredden och djupet i James Ellroys variant av Noir.« | Detroit News »En av de största amerikanska författarna i vår tid.« | Los Angeles Times Book ReviewBrowns rekviem [1981], L.A. konfidentiellt [1990] och Vit jazz [1992].

Utgivande förlag: Modernista