Kyssar i New York – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Morgan

Jämför och hitta det billigaste priset på Kyssar i New York innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kyssar i New York är skriven av Sarah Morgan och gavs ut 2018-09-12.

Kyssar i New York som bok, ljudbok eller e-bok.
Kyssar i New York

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kyssar i New York

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kyssar i New York. Boken är skriven av författaren Sarah Morgan. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kyssar i New York var 2018-09-12.

Originalspråket som Sarah Morgan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kyssar i New York i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 406 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 227 g. Kyssar i New York ISBN är 9789150941487. Kyssar i New York är en del av serien: Kärlek på Manhattan (del 4).


Läs Kyssar i New York som bok

För dig som vill köpa och läsa Kyssar i New York som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kyssar i New York som ljudbok

Vill du lyssna på Kyssar i New York som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kyssar i New York som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kyssar i New York som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kyssar i New York som pocket

Kyssar i New York finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kyssar i New York med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kyssar i New York med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kyssar i New York
 • Författare: Sarah Morgan
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2018-09-12
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 406
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 25 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150941487

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kyssar i New York?

Kyssar i New York är skriven av författaren Sarah Morgan

När gavs Kyssar i New York ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-12.

Var kan jag köpa Kyssar i New York?

Vi rekommenderar att du köper Kyssar i New York hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Molly utger sig för att vara expert på relationer, i alla fall andras. För när det gäller egna förhållanden är hon skrämmande usel. Efter ett tungt uppbrott har hon flytt sitt förflutna och gömmer sig i New York. Att dejta är inte att tänka på hon umgås hellre med sin pålitliga dalmatiner Valentine. Men så, under en joggingtur i Central Park, möter hon skilsmässoadvokaten Daniel. De dras obönhörligt till varandra men ingen av dem är ute efter mer än en flirt. När känslorna växer sig allt starkare blir Molly livrädd. Plötsligt har hon ingen aning om hur hon ska agera.***Perfekt att krypa upp i soffan med. Morgans briljanta begåvning upphör aldrig att fascinera. RT Book ReviewsHeat 

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic