Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agnete Kinman

Jämför och hitta det billigaste priset på Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp är skriven av Agnete Kinman och gavs ut 2014-09-19.

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som bok, ljudbok eller e-bok.
Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp. Boken är skriven av författaren Agnete Kinman. Verbum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp var 2014-09-19.

Originalspråket som Agnete Kinman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Cgc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 119 x 8 mm och den väger så mycket som 135 g. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp ISBN är 9789152634219. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp är en fristående bok .


Läs Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som bok

För dig som vill köpa och läsa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som ljudbok

Vill du lyssna på Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp som pocket

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp
 • Författare: Agnete Kinman
 • Genre:
 • Förlag: Verbum
 • Utgivningsdatum: 2014-09-19
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 112.00
 • Fysiska dimensioner: 180 x 119 x 8 mm
 • SAB: Cgc
 • ISBN: 9789152634219

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp?

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp är skriven av författaren Agnete Kinman

När gavs Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-19.

Var kan jag köpa Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp?

Vi rekommenderar att du köper Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kyrkans besökstjänst: en bok som ger redskap för församlingsmedarbetare att starta, delta och utvärdera arbetet med kyrkans besökstjänst.Hur kan vi som medmänniskor bidra till att minska någon annan människas ensamhet? Kyrkans besökstjänst vill stimulera till att vi börjar fundera över hur vi var och en kan bidra. Den vill också visa hur ideell tjänst för andra människor, med små medel, kan göra skillnad i deras tillvaro. Genom det arbetet berikas också besökaren. Den glädje det ger att se en annan människa leva upp och förbättra sina möjligheter att hantera sitt liv ökar meningsfullheten i det egna livet.Bokens syfte är också att berätta om hur besökstjänst i hem och på institution kan fungera på ett respektfullt och lyhört sätt, och ge tips på hur vi kan hantera olika situationer vi kan ställas inför. Vi får möjlighet att fundera över balansen mellan att ge ut till andra och att sätta egna gränser och hur vi själva påverkas i mötena. 

Utgivande förlag: Verbum