Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Eckerdal

Jämför och hitta det billigaste priset på Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid är skriven av Jan Eckerdal och gavs ut 2017-01-23.

Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 280

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid. Boken är skriven av författaren Jan Eckerdal. Verbum AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid var 2017-01-23.

Originalspråket som Jan Eckerdal skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religiösa institutioner & organisationer vilket ger den Cm.07 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 12 mm och den väger så mycket som 288 g. Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid ISBN är 9789152633021. Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid är en fristående bok .


Läs Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 280 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som ljudbok

Vill du lyssna på Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid som pocket

Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid
 • Författare: Jan Eckerdal
 • Genre: Religiösa institutioner & organisationer
 • Förlag: Verbum AB
 • Utgivningsdatum: 2017-01-23
 • Pris: 280
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 12 mm
 • SAB: Cm.07
 • ISBN: 9789152633021

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid?

Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid är skriven av författaren Jan Eckerdal

När gavs Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-23.

Var kan jag köpa Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid?

Vi rekommenderar att du köper Kyrka i mission : att gestalta kristen tro i en efterkristen tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kyrkan är sänd att i varje tid på nytt gestalta evangeliet om Jesus Kristus i världen.  Hur kan vi på ett trovärdigt sätt ta oss an den uppgiften i en efterkristen tid? Vad krävs av oss som vill vara kyrka idag? Som samtalspartner i boken Kyrka i mission  har prästen och teologen Jan Eckerdal det brittiska missionsnätverket “Fresh Expressions”, som växt fram i kölvattnet efter den anglikanska rapporten “Mission-shaped Church” och som en del svenska sammanhang hämtar inspiration från.När nya arbetssätt växer fram behöver också den teologiska reflektionen förnyas. Den här boken tar ett halvt steg tillbaka för att teologiskt och pastoralt reflektera över metoder som håller på att växa fram. Som utgångspunkt står den enkla fråga som varje kyrka som vill ta sin mission i världen på allvar kontinuerligt måste ställa sig: Vad gör vi nu?”Det är så denna bok fungerar bäst, som en språngbräda för arbetslag och enskilda personer som vill ta kallelsen till mission på allvar men som inte vet var de ska börja. Börja då gärna här och låt sedan reflektionen och sökandet fortsätta.” Anna Torbrand, Svenskt Gudstjänstliv Årgång 93/2018.”Eckerdals bok tror jag kan fungera bra som underlag för samtal och studier i församlingar, i medarbetarlag, i kontraktssammanhang. I vilket fall är hans ärende, att kyrkan blir en kyrka i mission, brännande aktuellt.” Kjell Petersson, Svensk pastoraltidsskrift nr 1, 2018.

Utgivande förlag: Verbum AB