Kvinnan som red över Himalaya – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Höök Wennfors

Jämför och hitta det billigaste priset på Kvinnan som red över Himalaya innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kvinnan som red över Himalaya är skriven av Margareta Höök Wennfors och gavs ut 2017-12-20.

Kvinnan som red över Himalaya som bok, ljudbok eller e-bok.
Kvinnan som red över Himalaya

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kvinnan som red över Himalaya

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kvinnan som red över Himalaya. Boken är skriven av författaren Margareta Höök Wennfors. Narin Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kvinnan som red över Himalaya var 2017-12-20.

Originalspråket som Margareta Höök Wennfors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kvinnan som red över Himalaya i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 215 x 20 mm och den väger så mycket som 1071 g. Kvinnan som red över Himalaya ISBN är 9789198369922. Kvinnan som red över Himalaya är en fristående bok .


Läs Kvinnan som red över Himalaya som bok

För dig som vill köpa och läsa Kvinnan som red över Himalaya som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kvinnan som red över Himalaya som ljudbok

Vill du lyssna på Kvinnan som red över Himalaya som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kvinnan som red över Himalaya som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kvinnan som red över Himalaya som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kvinnan som red över Himalaya som pocket

Kvinnan som red över Himalaya finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kvinnan som red över Himalaya med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kvinnan som red över Himalaya med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kvinnan som red över Himalaya
 • Författare: Margareta Höök Wennfors
 • Genre: Religion
 • Förlag: Narin Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-12-20
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 280 x 215 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198369922

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kvinnan som red över Himalaya?

Kvinnan som red över Himalaya är skriven av författaren Margareta Höök Wennfors

När gavs Kvinnan som red över Himalaya ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-20.

Var kan jag köpa Kvinnan som red över Himalaya?

Vi rekommenderar att du köper Kvinnan som red över Himalaya hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Vi kom till Leh 15 oktober 1931 och startade vår karavanresa till Jarkend 18 oktober. Nu började besvärligheterna. Det var väl att vi hade packat om våra matlådor så vi hade fullt överallt. Första resdagen kom vi till foten av Khardung, 15 000 fot, omkring 4 500 meter högt. Det var svårt att andas och kallt och blåsigt. Det var min matdag. På morgonen när jag skulle laga frukost hade det fallit snö och vinden ven. Hu då! Men det gick. När vi var färdiga för ridning fanns det inga hästar. De hade sprungit tillbaka till Leh under natten. Långt om länge hade karavanmännen lyckats få rätt på dem så att vi kunde starta. Vi steg nu oupphörligt uppåt och kom slutligen rätt på toppen av passet, 17 600 fot. Här var det fullt av snö. Vi måste stiga av hästarna och vandra nerför. Genast jag kom av hästen satte jag en ordentlig rova i snön. Det var så halt och jag hade mina nya Gilgit-stövlar på mig. Det blev en besvärlig väg neråt. Vi blev så andfådda att vi var tvungna att sätta oss i snön och pusta ut. Flera av oss var alldeles blåa i ansiktet. Hästarna åkte kana utför branterna! En del rullade runt i snön. Det blev en besvärlig färd för oss alla.” Från Elisabeth Hööks dagbok “Trots hårt motstånd och martyrskap arbetade missionärerna troget med undervisning och sjukvård, de översatte och tryckte Bibeln och andra böcker, de bildade församlingar och tog hand om föräldralösa barn. Inget var omöjligt för dem. Missionärerna fungerade som pastorer, läkare, lärare, byggmästare och upptäcktsresande och de brann för att göra gott mot alla de mötte.” Ur Bertil Svenssons förord

Utgivande förlag: Narin Förlag