Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Gohde

Jämför och hitta det billigaste priset på Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor är skriven av Lars Gohde och gavs ut 2019-01-04.

Kvalitetssäkring - av administration i offentlig sektor som bok, ljudbok eller e-bok.
Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor. Boken är skriven av författaren Lars Gohde. Komlitt är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor var 2019-01-04.

Originalspråket som Lars Gohde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kvalitetssäkring (QA ,TQM) vilket ger den Qbiab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 201 x 153 x 15 mm och den väger så mycket som 275 g. Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor ISBN är 9789172511903. Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor är en fristående bok .


Läs Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som bok

För dig som vill köpa och läsa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som ljudbok

Vill du lyssna på Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor som pocket

Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor
 • Författare: Lars Gohde
 • Genre: Kvalitetssäkring (QA ,TQM)
 • Förlag: Komlitt
 • Utgivningsdatum: 2019-01-04
 • Pris: 349
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 201 x 153 x 15 mm
 • SAB: Qbiab
 • ISBN: 9789172511903

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor?

Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor är skriven av författaren Lars Gohde

När gavs Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-04.

Var kan jag köpa Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor?

Vi rekommenderar att du köper Kvalitetssäkring – av administration i offentlig sektor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kvalitetssäkrad och effektiv verksamhet är något som är i allas intresse, såväl för medarbetare som för skattebetalare. Detta är en bok som visar hur man praktiskt går tillväga för att kvalitetssäkra administration i offentlig sektor, med allt som det innebär av kundfokus, målorientering och att arbeta med ständiga förbättringar.Ett led i att kvalitetssäkra välfärden är att ha effektiva administrativa processer. Förutom att värde skapas för de enheter som administrationen stödjer via sina tjänster, så leder en kvalitetssäkrad administration också till att ge en ökad yrkesstolthet hos alla medarbetare som arbetar med dessa uppgifter. Det leder till mer självstyrande medarbetare och innebär ett ledarskap som är i samklang med teorierna enligt Utvecklande ledarskap och Tillitsbaserad styrning.Bokens författare Lars Gohde är civilekonom med erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor. Han har som managementkonsult byggt upp kunskap om metodik för projektledning, kunskapshantering samt process- och verksamhetsutveckling. Som chef har han senare omsatt denna kunskap i praktiken, bland annat för att tillsammans med medarbetarna i ett landsting ISO-certifiera deras administrativa enhets ledningssystem för kvalitet.

Utgivande förlag: Komlitt