Kulturvetenskap och naturvetenskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Heinrich Rickert

Jämför och hitta det billigaste priset på Kulturvetenskap och naturvetenskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kulturvetenskap och naturvetenskap är skriven av Heinrich Rickert och gavs ut 2013-02-12.

Kulturvetenskap och naturvetenskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Kulturvetenskap och naturvetenskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kulturvetenskap och naturvetenskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kulturvetenskap och naturvetenskap. Boken är skriven av författaren Heinrich Rickert. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kulturvetenskap och naturvetenskap var 2013-02-12.

Originalspråket som Heinrich Rickert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Ddc,501 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kulturvetenskap och naturvetenskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 164 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 12 mm och den väger så mycket som 252 g. Kulturvetenskap och naturvetenskap ISBN är 9789171733955. Kulturvetenskap och naturvetenskap är en fristående bok .


Läs Kulturvetenskap och naturvetenskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Kulturvetenskap och naturvetenskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kulturvetenskap och naturvetenskap som ljudbok

Vill du lyssna på Kulturvetenskap och naturvetenskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kulturvetenskap och naturvetenskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kulturvetenskap och naturvetenskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kulturvetenskap och naturvetenskap som pocket

Kulturvetenskap och naturvetenskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kulturvetenskap och naturvetenskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kulturvetenskap och naturvetenskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kulturvetenskap och naturvetenskap
 • Författare: Heinrich Rickert
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 2013-02-12
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 164
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 12 mm
 • SAB: Ddc,501
 • ISBN: 9789171733955

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kulturvetenskap och naturvetenskap?

Kulturvetenskap och naturvetenskap är skriven av författaren Heinrich Rickert

När gavs Kulturvetenskap och naturvetenskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-02-12.

Var kan jag köpa Kulturvetenskap och naturvetenskap?

Vi rekommenderar att du köper Kulturvetenskap och naturvetenskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vid sekelskiftet 1900 var så gott som allting i Tysklands intellektuella liv berört av nykantianismen. Allmänt uttryckt handlade denna filosofiska riktning om att undersöka erfarenhetens möjlighetsbetingelser. Tillämpad på vetenskapens område kom detta till uttryck i föreställningen om vetenskapen som ett faktum, där filosofins uppgift blev att fråga hur denna speciella typ av mänsklig erfarenhet är möjlig.?Heinrich Rickert (1863?1933) var en de mest inflytelserika nykantianerna och publicerade flera arbeten om vetenskaps läran. Till dessa hör “Kulturvetenskap och naturvetenskap” som nu för första gången utkommer i svensk översättning. Boken riktade sig till en vidare krets än fackfilosofernas, och var avsedd att vara förståelig för läsare med olika förkunskaper.Sociologen Max Weber har hämtat mycket från Rickert. Föreliggande bok kastar därmed ett intressant ljus över somliga av Webers inflytelserika arbeten. Men man kan också fördjupa sig i “Kulturvetenskap och naturvetenskap” för att få perspektiv på vår tids diskussion om olika vetenskapers karaktär.

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos