Kulturkrockar i äldreomsorgen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Minna Forsell

Jämför och hitta det billigaste priset på Kulturkrockar i äldreomsorgen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kulturkrockar i äldreomsorgen är skriven av Minna Forsell och gavs ut 2019-04-15.

Kulturkrockar i äldreomsorgen som bok, ljudbok eller e-bok.
Kulturkrockar i äldreomsorgen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 321

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kulturkrockar i äldreomsorgen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kulturkrockar i äldreomsorgen. Boken är skriven av författaren Minna Forsell. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kulturkrockar i äldreomsorgen var 2019-04-15.

Originalspråket som Minna Forsell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etniska minoriteter & multikulturella studier Social- & gruppsykologi vilket ger den Ohfe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kulturkrockar i äldreomsorgen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 139 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 195 g. Kulturkrockar i äldreomsorgen ISBN är 9789177411369. Kulturkrockar i äldreomsorgen är en fristående bok .


Läs Kulturkrockar i äldreomsorgen som bok

För dig som vill köpa och läsa Kulturkrockar i äldreomsorgen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 321 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kulturkrockar i äldreomsorgen som ljudbok

Vill du lyssna på Kulturkrockar i äldreomsorgen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kulturkrockar i äldreomsorgen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kulturkrockar i äldreomsorgen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kulturkrockar i äldreomsorgen som pocket

Kulturkrockar i äldreomsorgen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kulturkrockar i äldreomsorgen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kulturkrockar i äldreomsorgen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kulturkrockar i äldreomsorgen
 • Författare: Minna Forsell
 • Genre: Etniska minoriteter & multikulturella studier Social- & gruppsykologi
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2019-04-15
 • Pris: 321
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 139
 • Fysiska dimensioner: 180 x 150 x 10 mm
 • SAB: Ohfe
 • ISBN: 9789177411369

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kulturkrockar i äldreomsorgen?

Kulturkrockar i äldreomsorgen är skriven av författaren Minna Forsell

När gavs Kulturkrockar i äldreomsorgen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-15.

Var kan jag köpa Kulturkrockar i äldreomsorgen?

Vi rekommenderar att du köper Kulturkrockar i äldreomsorgen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kulturkrockar i äldreomsorgen Boken Äldreomsorgen är en av Sveriges mest mångkulturella arbetsplatser, där personal med olika bakgrund ska samarbeta i vård och omsorg om äldre. När förväntningar krockar och missförstånd uppstår kan det orsaka motsättningar såväl inom arbetsgruppen som mellan äldre, personal och anhöriga. För arbetsledaren är det ofta utmanande och långt ifrån enkelt att navigera rätt så att alla medarbetares kompetens tas tillvara och verksamhetens kvalitet säkerställs. Kulturkrockar i äldreomsorgen ger ökad kunskap om värderingar, fördomar, kompetens- och språkfrågor. Den bygger på exempel hämtade från chefer, personal, äldre, anhöriga och läkare, omskrivna till fiktiva frågeställningar. De kan användas för att inspirera lednings- och personalgrupper i hanteringen av komplexa och känsliga situationer.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB