Kul med siffror – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Bross

Jämför och hitta det billigaste priset på Kul med siffror innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kul med siffror är skriven av Helena Bross och gavs ut 2021-06-29.

Kul med siffror som bok, ljudbok eller e-bok.
Kul med siffror

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kul med siffror

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kul med siffror. Boken är skriven av författaren Helena Bross. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kul med siffror var 2021-06-29.

Originalspråket som Helena Bross skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kul med siffror är det: 9789179756789.


Läs Kul med siffror som bok

För dig som vill köpa och läsa Kul med siffror som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kul med siffror som ljudbok

Vill du lyssna på Kul med siffror som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kul med siffror som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kul med siffror som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kul med siffror som pocket

Kul med siffror finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kul med siffror med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kul med siffror med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kul med siffror
  • Författare: Helena Bross
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-29
  • Pris: 59
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179756789

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kul med siffror?

Kul med siffror är skriven av författaren Helena Bross

När gavs Kul med siffror ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-29.

Var kan jag köpa Kul med siffror?

Vi rekommenderar att du köper Kul med siffror hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig siffror med kompisarna i klass 1b! Öva på ett till tjugo, räkna, måla och klura på ett lätt och kul sätt. Gör klart mönstret, fyll i sifferormen och kontrollera antalet tappade tänder i klassen. Ha roligt medan du räknar och ta hjälp av barnen i klass 1b! Lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på lagom nivå för nybörjaren. Böckerna om kompisarna i "Klass 1b" har varit nybörjarläsarnas favoriter i över tio år. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Pröva också "Klass 1b. Kul med bokstäver" eller aktivitetsböckerna med hårda pärmar: "Bokstavs-skoj", "Siffer-skoj", "Skoj med English", "Skoj med tid" och "Skoj att mäta".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen