Kul med bokstäver – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Bross

Jämför och hitta det billigaste priset på Kul med bokstäver innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kul med bokstäver är skriven av Helena Bross och gavs ut 2021-06-29.

Kul med bokstäver som bok, ljudbok eller e-bok.
Kul med bokstäver

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kul med bokstäver

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kul med bokstäver. Boken är skriven av författaren Helena Bross. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kul med bokstäver var 2021-06-29.

Originalspråket som Helena Bross skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kul med bokstäver är det: 9789179756796.


Läs Kul med bokstäver som bok

För dig som vill köpa och läsa Kul med bokstäver som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kul med bokstäver som ljudbok

Vill du lyssna på Kul med bokstäver som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kul med bokstäver som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kul med bokstäver som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kul med bokstäver som pocket

Kul med bokstäver finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kul med bokstäver med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kul med bokstäver med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kul med bokstäver
  • Författare: Helena Bross
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-29
  • Pris: 59
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179756796

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kul med bokstäver?

Kul med bokstäver är skriven av författaren Helena Bross

När gavs Kul med bokstäver ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-29.

Var kan jag köpa Kul med bokstäver?

Vi rekommenderar att du köper Kul med bokstäver hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig skriva bokstäver med kompisarna i klass 1b! Öva på alfabetet, både stora och små bokstäver, på ett lätt och kul sätt. Fyll i den bokstav som fattas, leta och para ihop stora och små bokstäver och ringa in bokstäverna i orden. Ha roligt medan du övar och ta hjälp av barnen i klass 1b! Allt sammanställt på lagom nivå för nybörjarläsaren av Helena Bross. Böckerna om kompisarna i "Klass 1b" har varit nybörjarläsarnas favoriter i över tio år. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Pröva också "Klass 1b. Kul med siffror" eller aktivitetsböckerna med hårda pärmar: "Bokstavs-skoj", "Siffer-skoj", "Skoj med English", "Skoj med tid" och "Skoj att mäta".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen