Krukväxter för alla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agnes Stuber

Jämför och hitta det billigaste priset på Krukväxter för alla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Krukväxter för alla är skriven av Agnes Stuber och gavs ut 2018-09-01.

Krukväxter för alla som bok, ljudbok eller e-bok.
Krukväxter för alla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Krukväxter för alla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Krukväxter för alla. Boken är skriven av författaren Agnes Stuber. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Krukväxter för alla var 2018-09-01.

Originalspråket som Agnes Stuber skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Odling i kruka vilket ger den Qefk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Krukväxter för alla i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 180 x 20 mm och den väger så mycket som 702 g. Krukväxter för alla ISBN är 9789127154650. Krukväxter för alla är en fristående bok .


Läs Krukväxter för alla som bok

För dig som vill köpa och läsa Krukväxter för alla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Krukväxter för alla som ljudbok

Vill du lyssna på Krukväxter för alla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Krukväxter för alla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Krukväxter för alla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Krukväxter för alla som pocket

Krukväxter för alla finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Krukväxter för alla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Krukväxter för alla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Krukväxter för alla
 • Författare: Agnes Stuber
 • Genre: Odling i kruka
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-09-01
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 247 x 180 x 20 mm
 • SAB: Qefk
 • ISBN: 9789127154650

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Krukväxter för alla?

Krukväxter för alla är skriven av författaren Agnes Stuber

När gavs Krukväxter för alla ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-01.

Var kan jag köpa Krukväxter för alla?

Vi rekommenderar att du köper Krukväxter för alla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Här handlar det om lättskötta krukväxter, bra nybörjartips för att komma igång med att inreda grönt på sitt eget vis och handfasta råd och tips när växterna vissnar eller får ohyra. Cirka 40 populära krukväxter beskrivs efter samma upplägg: namn och introduktion, växtfakta, skötsel, sticklingar samt kuriosa.”Maria Bennmalm, BTJ-häftet nr 21, 2018Det finns en mängd lättskötta krukväxter som inte kräver någon prinsessan på ärten-behandling. Växter som kan glömmas bort i perioder som strandkastanj och opuntia, växter som tål allt som till exempel monstera, eller växter som efter en vattning blir spänstiga och glada igen som palettblad och sommarmurgröna.I den här boken finns skötselråd för ett 40-tal populära krukväxter samlade tillsammans med smarta tips, guide hur du tar sticklingar och inspiration från växtinredda hem allt för att du ska kunna skapa din egen inomhusdjungel.Växter renar inte bara luften och ger liv åt ett rum enligt flera studier får de oss även att må bättre psykiskt. Att omge sig av natur och växtlighet skapar ett lugn som kan behövas i vårt stressiga samhälle. Det finns något terapeutiskt med att stoppa ner fingrarna i fuktig jord, duscha sina växter och se dem utveckla nya blad. Dessutom finns en fantastisk gemenskap bland växtälskare som du också kan bli en del av. Agnes Stuber är grundare till Facebookgruppen Växtgäris som på två år ökat till 19 000 medlemmar. Utöver växtintresset är Agnes fotograf. Till boken har hon valt att fotografera analogt med en mellanformatskamera för att få fram närheten och komma bort från det digitala och artificiella. Precis som med växter är det analoga fotograferandet en process där det krävs närvaro, tålamod och tid.

Utgivande förlag: Natur &amp