Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Helander

Jämför och hitta det billigaste priset på Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet är skriven av Karin Helander och gavs ut 2012-03-21.

Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som bok, ljudbok eller e-bok.
Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 197

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet. Boken är skriven av författaren Karin Helander. Premiss förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet var 2012-03-21.

Originalspråket som Karin Helander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teater vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 134 x 9 mm och den väger så mycket som 200 g. Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet ISBN är 9789186743147. Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet är en fristående bok .


Läs Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som bok

För dig som vill köpa och läsa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 197 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som ljudbok

Vill du lyssna på Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet som pocket

Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet
 • Författare: Karin Helander
 • Genre: Teater
 • Förlag: Premiss förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-03-21
 • Pris: 197
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 190 x 134 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186743147

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet?

Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet är skriven av författaren Karin Helander

När gavs Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-03-21.

Var kan jag köpa Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet?

Vi rekommenderar att du köper Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kroppen som det skönaste musikaliska instrumentet beskriver och belyser f.d. lektorn i röst Cecilia Berefelts stora och specifika pedagogiska gärning i svensk teater och teaterutbildning, främst på Teaterhögskolan i Stockholm (1970-2005). Utifrån intervjuer, anteckningar och workshops presenteras hennes pedagogiska filosofi och praktik; hennes tankar om traditioner och inspirationen av de antika tragedierna och om andning och tonbildning, kropp, röst och textarbete. Också kolleger och skådespelare/elever redovisar personliga uppfattningar och upplevelser kring arbetet med Cecilia Berefelt.

Utgivande förlag: Premiss förlag