Kreutzersonaten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Leo Tolstoj

Jämför och hitta det billigaste priset på Kreutzersonaten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kreutzersonaten är skriven av Leo Tolstoj och gavs ut 2015-06-12.

Kreutzersonaten som bok, ljudbok eller e-bok.
Kreutzersonaten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kreutzersonaten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kreutzersonaten. Boken är skriven av författaren Leo Tolstoj. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kreutzersonaten var 2015-06-12.

Originalspråket som Leo Tolstoj skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kreutzersonaten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 300 g. Kreutzersonaten ISBN är 9789174999679. Kreutzersonaten är en fristående bok .


Läs Kreutzersonaten som bok

För dig som vill köpa och läsa Kreutzersonaten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kreutzersonaten som ljudbok

Vill du lyssna på Kreutzersonaten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kreutzersonaten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kreutzersonaten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kreutzersonaten som pocket

Kreutzersonaten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kreutzersonaten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kreutzersonaten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kreutzersonaten
 • Författare: Leo Tolstoj
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2015-06-12
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 10 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789174999679

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kreutzersonaten?

Kreutzersonaten är skriven av författaren Leo Tolstoj

När gavs Kreutzersonaten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-06-12.

Var kan jag köpa Kreutzersonaten?

Vi rekommenderar att du köper Kreutzersonaten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Det är knappast möjligt att hitta ett verk av samma dignitet i fråga om idé och skönhet.« | ANTON TJECHOV om Kreutzersonaten»Tolstoj är en gud.« | MARCEL PROUSTI stort sett består denna märkliga och lysande kortroman av en enda rasande monolog – om sex och äktenskap. Berättad av en mördare. På ett tåg. För en främling. Men det är inte den rasande svartsjukan som gör Pozdnsjev till den ryska litteraturens mest intressanta mördare vid sidan av Raskolnikov (i Dostojevskijs En av den ryska litteraturens största klassiker, i översättning och med ett nyskrivet förord av Lars Erik Blomqvist.LEO TOLSTOJ [1828 -1910] är en av de största prosaförfattarna på det ryska språket. »Den största författaren av alla.« | VIRGINIA WOOLF»Aldrig tråkig, aldrig dum, aldrig pedantisk, aldrig teatral!« | JAMES JOYCE»Sällan har konst till sådan grad liknat natur. | THOMAS MANN»Om naturen kunde skriva själv, skulle den skriva som Tolstoj.« | ISAAC BABEL Kreutzersonaten [1890] hör till de främsta titlarna i hans egen älsklingsgenre, kortromanen.Brott och straff), utan det besatta moraliserande över sexuellt begär, girighet och otrohet, med vilket han försvarar sitt brott.Kreutzersonaten [1890] räknas till Leo Tolstojs absoluta mästerverk. Ändå sägs den vara främsta anledningen till att han aldrig fick Nobelpriset i litteratur. Boken väckte stor skandal när den kom ut.

Utgivande förlag: Modernista