Kreativitet i förskolan

Kreativitet i förskolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mirella Forsberg Ahlcrona

Jämför och hitta det billigaste priset på Kreativitet i förskolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kreativitet i förskolan är skriven av Mirella Forsberg Ahlcrona och gavs ut 2016-02-29.

Kreativitet i förskolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Kreativitet i förskolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 318

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kreativitet i förskolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kreativitet i förskolan. Boken är skriven av författaren Mirella Forsberg Ahlcrona. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kreativitet i förskolan var 2016-02-29.

Originalspråket som Mirella Forsberg Ahlcrona skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kreativitet i förskolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 397 g. Kreativitet i förskolan ISBN är 9789144108179. Kreativitet i förskolan är en fristående bok .


Läs Kreativitet i förskolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Kreativitet i förskolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 318 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kreativitet i förskolan som ljudbok

Vill du lyssna på Kreativitet i förskolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kreativitet i förskolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kreativitet i förskolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kreativitet i förskolan som pocket

Kreativitet i förskolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kreativitet i förskolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kreativitet i förskolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kreativitet i förskolan
 • Författare: Mirella Forsberg Ahlcrona
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-02-29
 • Pris: 318
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 250 x 175 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144108179

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kreativitet i förskolan?

Kreativitet i förskolan är skriven av författaren Mirella Forsberg Ahlcrona

När gavs Kreativitet i förskolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-29.

Var kan jag köpa Kreativitet i förskolan?

Vi rekommenderar att du köper Kreativitet i förskolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad är kreativitet? Hur uppstår den och vad innebär det att vara kreativ? Är kreativitet en medfödd talang eller är det en förmåga som går att förklara, beskriva, lära sig och utveckla? Kreativitet tillhör alla livets aspekter och utveckling i sin helhet, alltså inte enbart den konstnärliga världen. Dagens forskare är överens om att kreativitet utgör en allmänmänsklig egenskap och förmåga som emellertid är olika omfattande och kommer till uttryck på olika sätt. Kunskaper om kreativitet som ett mänskligt fenomen behandlas i denna bok utifrån ett didaktiskt perspektiv och mot bakgrund av förskolans och läraryrkets pedagogiska uppdrag med andra ord, kreativitet som vad, hur och varför. Vad innebär ett kreativt arbetssätt i förskolan? Hur kan vi urskilja kreativitetens olika uttryck i förskolans vardag? Vad kännetecknar en kreativ lärare och ett kreativt arbetslag? Vilka innehåll och vilka miljöer i förskolan främjar vuxnas och barnens kreativitetsutveckling?Med denna bok vill författaren bidra till en diskussion om kreativitetens betydelse i förskolans utbildningspraktik. Barns kreativitetsutveckling och kreativa uttryck presenteras i boken genom varierande exempel. Dessa illustrerar barns förmåga att vara fantasifulla och kreativa som en följd av lärarnas inspirerande och kreativa arbetssätt.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB