Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laura Lavender

Jämför och hitta det billigaste priset på Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi är skriven av Laura Lavender och gavs ut 2020-09-16.

Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som bok, ljudbok eller e-bok.
Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi. Boken är skriven av författaren Laura Lavender. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi var 2020-09-16.

Originalspråket som Laura Lavender skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Textning & kalligrafi vilket ger den Afc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 295 x 220 x 13 mm och den väger så mycket som 706 g. Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi ISBN är 9789179852955. Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi är en fristående bok .


Läs Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som bok

För dig som vill köpa och läsa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som ljudbok

Vill du lyssna på Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi som pocket

Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi
 • Författare: Laura Lavender
 • Genre: Textning & kalligrafi
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-09-16
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 295 x 220 x 13 mm
 • SAB: Afc
 • ISBN: 9789179852955

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi?

Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi är skriven av författaren Laura Lavender

När gavs Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-16.

Var kan jag köpa Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi?

Vi rekommenderar att du köper Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi är en perfekt vägvisare till att lära sig allt om traditionella och tidlösa typsnitt, och hur man kan hämta inspiration från dem för att skapa modern bokstavskonst. I boken presenterar kalligrafen Laura Lavender ett urval vackra klassiska typsnitt, bland annat copperplate, spencerian, italiensk stil, viktoriansk stil, art noveau och gotisk stil. Efter en kort introduktion till respektive typsnitt följer mängder av exempel, kreativa tips, projekt med steg för steg-instruktioner och unika övningar. I anslutning till de olika stilarna finns plats att öva direkt i boken. Dessutom delar författaren med sig av tips och idéer som visar hur man kan utveckla sin textning och ta den till nästa nivå. Här finns också övningsmallar som kan kopieras och användas om och om igen för att finslipa teknik och stil.Kreativ klassisk och tidlös kalligrafi vänder sig till både nybörjare och vana textningskonstnärer som vill lära sig klassiska stilar och att våga vara kreativa med fantastiska, tidlösa stilar.

Utgivande förlag: Tukan förlag