Kreativ keramik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hilda Carr

Jämför och hitta det billigaste priset på Kreativ keramik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kreativ keramik är skriven av Hilda Carr och gavs ut 2021-05-10.

Kreativ keramik som bok, ljudbok eller e-bok.
Kreativ keramik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 137

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kreativ keramik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kreativ keramik. Boken är skriven av författaren Hilda Carr. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kreativ keramik var 2021-05-10.

Originalspråket som Hilda Carr skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kreativ keramik är det: 9789179855000.


Läs Kreativ keramik som bok

För dig som vill köpa och läsa Kreativ keramik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 137 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kreativ keramik som ljudbok

Vill du lyssna på Kreativ keramik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kreativ keramik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kreativ keramik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kreativ keramik som pocket

Kreativ keramik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kreativ keramik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kreativ keramik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kreativ keramik
  • Författare: Hilda Carr
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-05-10
  • Pris: 137
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179855000

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kreativ keramik?

Kreativ keramik är skriven av författaren Hilda Carr

När gavs Kreativ keramik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-10.

Var kan jag köpa Kreativ keramik?

Vi rekommenderar att du köper Kreativ keramik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den här boken passar både nybörjare och de som vill utveckla sin stil. Med tydliga steg för steg-foton och beskrivningar som är lätta att följa visar Hilda hur man drejar, tummar eller kavlar en form. Sedan skapar hon livfulla ytor genom att rista, kamma, pressa räffla och skära. <i>Kreativ keramik</i> bjuder på fantastiska idéer och vackra produkter. Keramiken har en skandinavisk känsla och uttrycket är både modernt och klassiskt. Dessa vaser, skålar och krukor kommer att hålla länge!

Utgivande förlag: Tukan förlag