Korta sagor om dinosarurier

Korta sagor om dinosarurier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Jonasson

Jämför och hitta det billigaste priset på Korta sagor om dinosarurier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Korta sagor om dinosarurier är skriven av Sara Jonasson och gavs ut .

Korta sagor om dinosarurier som bok, ljudbok eller e-bok.
Korta sagor om dinosarurier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Korta sagor om dinosarurier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Korta sagor om dinosarurier. Boken är skriven av författaren Sara Jonasson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Korta sagor om dinosarurier var .

Originalspråket som Sara Jonasson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Korta sagor om dinosarurier är det: 9789180187152.


Läs Korta sagor om dinosarurier som bok

För dig som vill köpa och läsa Korta sagor om dinosarurier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Korta sagor om dinosarurier som ljudbok

Vill du lyssna på Korta sagor om dinosarurier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Korta sagor om dinosarurier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Korta sagor om dinosarurier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Korta sagor om dinosarurier som pocket

Korta sagor om dinosarurier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Korta sagor om dinosarurier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Korta sagor om dinosarurier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Korta sagor om dinosarurier
  • Författare: Sara Jonasson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187152

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Korta sagor om dinosarurier?

Korta sagor om dinosarurier är skriven av författaren Sara Jonasson

När gavs Korta sagor om dinosarurier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Korta sagor om dinosarurier?

Vi rekommenderar att du köper Korta sagor om dinosarurier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I denna förtjusande sagosamling finns sex lagom långa berättelser om olika dinosaurier, stora som små. Upptäck en värld full av söta och roliga dinosaurier i dessa fint illustrerade historier. Sagorna passar perfekt att läsas vid läggdags, och alla kan hitta en ny favorit. Läs till exempel om barnen som går på dinosauriejakt, Lilla tyrannosaurus som ville vråla högst eller dinosaurien som är arg för att någon äter upp hans kakor. Kryp ihop på en mysig plats, lägg er tillrätta och följ med på äventyr och roligheter. I samma serie finns också: <i>Korta sagor om djur </i> <i>Korta godnattsagor </i> <i>Korta godnattsagor för söta drömmar</i>

Utgivande förlag: Lind & Co