Korsord för barn 7-9 år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Johnson

Jämför och hitta det billigaste priset på Korsord för barn 7-9 år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Korsord för barn 7-9 år är skriven av Sten Johnson och gavs ut 2016-05-12.

Korsord för barn 7-9 år som bok, ljudbok eller e-bok.
Korsord för barn 7-9 år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Korsord för barn 7-9 år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Korsord för barn 7-9 år. Boken är skriven av författaren Sten Johnson. Känguru är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Korsord för barn 7-9 år var 2016-05-12.

Originalspråket som Sten Johnson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Korsord för barn 7-9 år i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 310 x 220 x 2 mm och den väger så mycket som 157 g. Korsord för barn 7-9 år ISBN är 9789176631058. Korsord för barn 7-9 år är en fristående bok .


Läs Korsord för barn 7-9 år som bok

För dig som vill köpa och läsa Korsord för barn 7-9 år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Korsord för barn 7-9 år som ljudbok

Vill du lyssna på Korsord för barn 7-9 år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Korsord för barn 7-9 år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Korsord för barn 7-9 år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Korsord för barn 7-9 år som pocket

Korsord för barn 7-9 år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Korsord för barn 7-9 år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Korsord för barn 7-9 år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Korsord för barn 7-9 år
 • Författare: Sten Johnson
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Känguru
 • Utgivningsdatum: 2016-05-12
 • Pris: 69
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 310 x 220 x 2 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN: 9789176631058

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Korsord för barn 7-9 år?

Korsord för barn 7-9 år är skriven av författaren Sten Johnson

När gavs Korsord för barn 7-9 år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-12.

Var kan jag köpa Korsord för barn 7-9 år?

Vi rekommenderar att du köper Korsord för barn 7-9 år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Genom att lösa korsord kan man lära sig nya ord och deras betydelse på ett lekfullt sätt. Det är en utmaning och ett sätt att träna sin koncentration. STEN JOHNSON är en erfaren korsordskonstruktör. Han har gjort ett stort antal korsordsböcker för barn och ungdomar, och har en bakgrund som speciallärare. På Känguru utkommer även Korsord för barn 912 år.Korsord för barn är ett roligt, lärorikt och utvecklande tidsfördriv för barn i lågstadieåldern. De färgglada korsorden är pedagogiskt konstruerade och där det blir lite knepigare finns ledtrådar till hjälp.

Utgivande förlag: Känguru