Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mohammad Barazanji

Jämför och hitta det billigaste priset på Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 är skriven av Mohammad Barazanji och gavs ut 2018-09-20.

Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som bok, ljudbok eller e-bok.
Körkortsfrågor på Kurdiska del 4

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 152

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Körkortsfrågor på Kurdiska del 4

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Körkortsfrågor på Kurdiska del 4. Boken är skriven av författaren Mohammad Barazanji. E4 Trafikskola är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 var 2018-09-20.

Originalspråket som Mohammad Barazanji skrev och gav ut boken på var Kurdiska. Dess genre är Teater vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 227 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 13 mm och den väger så mycket som 435 g. Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 ISBN är 9789198434149. Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 är en del av serien: Körkortsfrågor på Kurdiska.


Läs Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som bok

För dig som vill köpa och läsa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 152 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som ljudbok

Vill du lyssna på Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 som pocket

Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Körkortsfrågor på Kurdiska del 4
 • Författare: Mohammad Barazanji
 • Genre: Teater
 • Förlag: E4 Trafikskola
 • Utgivningsdatum: 2018-09-20
 • Pris: 152
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Kurdiska
 • Antal sidor: 227
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198434149

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Körkortsfrågor på Kurdiska del 4?

Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 är skriven av författaren Mohammad Barazanji

När gavs Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-20.

Var kan jag köpa Körkortsfrågor på Kurdiska del 4?

Vi rekommenderar att du köper Körkortsfrågor på Kurdiska del 4 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Våra teoriprov består av frågor som uppdateras konstant så att du får bästa möjliga kvalité och alla de senaste frågorna från 2019.Varför är det viktigt med de senaste frågorna? – Eftersom regler i trafiken ändras hela tiden finns det risk att du lär dig fel saker om du pluggar med gammalt material

Utgivande förlag: E4 Trafikskola