Kontext. Svenska som andraspråk 1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Hedencrona

Jämför och hitta det billigaste priset på Kontext. Svenska som andraspråk 1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kontext. Svenska som andraspråk 1 är skriven av Eva Hedencrona och gavs ut 2012-06-14.

Kontext. Svenska som andraspråk 1 som bok, ljudbok eller e-bok.
Kontext. Svenska som andraspråk 1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 407

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kontext. Svenska som andraspråk 1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kontext. Svenska som andraspråk 1. Boken är skriven av författaren Eva Hedencrona. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kontext. Svenska som andraspråk 1 var 2012-06-14.

Originalspråket som Eva Hedencrona skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fct som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Kontext. Svenska som andraspråk 1 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 311 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 20 mm och den väger så mycket som 900 g. Kontext. Svenska som andraspråk 1 ISBN är 9789144083223. Kontext. Svenska som andraspråk 1 är en fristående bok .


Läs Kontext. Svenska som andraspråk 1 som bok

För dig som vill köpa och läsa Kontext. Svenska som andraspråk 1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 407 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kontext. Svenska som andraspråk 1 som ljudbok

Vill du lyssna på Kontext. Svenska som andraspråk 1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kontext. Svenska som andraspråk 1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kontext. Svenska som andraspråk 1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kontext. Svenska som andraspråk 1 som pocket

Kontext. Svenska som andraspråk 1 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kontext. Svenska som andraspråk 1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kontext. Svenska som andraspråk 1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kontext. Svenska som andraspråk 1
 • Författare: Eva Hedencrona
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2012-06-14
 • Pris: 407
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 311
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 20 mm
 • SAB: Fct
 • ISBN: 9789144083223

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kontext. Svenska som andraspråk 1?

Kontext. Svenska som andraspråk 1 är skriven av författaren Eva Hedencrona

När gavs Kontext. Svenska som andraspråk 1 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-06-14.

Var kan jag köpa Kontext. Svenska som andraspråk 1?

Vi rekommenderar att du köper Kontext. Svenska som andraspråk 1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Kontext Svenska som andraspråk 1 finns samma klara struktur och samma tydliga framställning som i övriga böcker i Kontext-serien. Alla kapitel är uppbyggda kring omsorgsfullt utvalda texter som representerar en mängd olika genrer och språkbruk. Elevpaketet består av en tryckt bok, ett digitalt läromedel med självrättande övningar och alla texter inlästa och ett övningshäfte. Digitalt läromedelI det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa på naturligt talspråk, så att eleven kan läsa och lyssna samtidigt. Här finns också självrättande övningar, motsvarande de som finns i elevpaketets övningshäfte, där eleven tränar grammatik, ordförståelse och meningsbyggnad. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och är därmed lätt för eleven att använda i olika sammanhang. Elevbok I Kontext Svenska som andraspråk är alla kapitel uppbyggda kring verkliga texter hämtade från tidningar och böcker. Varje kapitel har ett tema som ligger till grund för de kunskapsmoment och de övningar som återfinns i kapitlet. Stor omsorg har lagts vid att hitta texter som både passar andraspråkselever, är engagerande och stämmer in i respektive kapitel.I elevpaketet till Kontext Svenska som andraspråk 1 medföljer ett separat övningshäfte (som även kan köpas i 10-pack) för extra ord-, meningsbyggnads- och grammatikträning. I elevpaketet till Kontext SVA 1 ingår det digitala läromedlet, den tryckta elevboken och det tryckta övningshäftet.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB