Konstpocket: Sara-Vide Ericson – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Milou Allerholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Konstpocket: Sara-Vide Ericson innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konstpocket: Sara-Vide Ericson är skriven av Milou Allerholm och gavs ut 2012-10-10.

Konstpocket: Sara-Vide Ericson som bok, ljudbok eller e-bok.
Konstpocket: Sara-Vide Ericson

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Konstpocket: Sara-Vide Ericson

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konstpocket: Sara-Vide Ericson. Boken är skriven av författaren Milou Allerholm. Orosdi-Back är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konstpocket: Sara-Vide Ericson var 2012-10-10.

Originalspråket som Milou Allerholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Konstpocket: Sara-Vide Ericson i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 156 g. Konstpocket: Sara-Vide Ericson ISBN är 9789186593308. Konstpocket: Sara-Vide Ericson är en del av serien: Svenska illustratörer och konstnärer (del 15).


Läs Konstpocket: Sara-Vide Ericson som bok

För dig som vill köpa och läsa Konstpocket: Sara-Vide Ericson som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konstpocket: Sara-Vide Ericson som ljudbok

Vill du lyssna på Konstpocket: Sara-Vide Ericson som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Konstpocket: Sara-Vide Ericson som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konstpocket: Sara-Vide Ericson som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konstpocket: Sara-Vide Ericson som pocket

Konstpocket: Sara-Vide Ericson finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konstpocket: Sara-Vide Ericson med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konstpocket: Sara-Vide Ericson med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konstpocket: Sara-Vide Ericson
 • Författare: Milou Allerholm
 • Genre:
 • Förlag: Orosdi-Back
 • Utgivningsdatum: 2012-10-10
 • Pris:
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186593308

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konstpocket: Sara-Vide Ericson?

Konstpocket: Sara-Vide Ericson är skriven av författaren Milou Allerholm

När gavs Konstpocket: Sara-Vide Ericson ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-10.

Var kan jag köpa Konstpocket: Sara-Vide Ericson?

Vi rekommenderar att du köper Konstpocket: Sara-Vide Ericson hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En person tar strypgrepp på sig själv, ett ansikte börjar brinna, en gammal kvinna ligger död, någons fingrar har blivit nedsvärtade och varulven är ursinnig. I Sara-Vide Ericsons konst skildras utsatthet, mänskligt beteende och relationer.”Det finns en likhet mellan Sara-Vides arbeten och det sena 1800-talets symbolism, där de starka och grälla färgerna i den tidens måleri användes för att understryka att verken skildrade ett psykologiskt tillstånd. En landskapsbild under symbolismen var inte så mycket en bild av en yttre natur som av ett “inre” mänskligt landskap. Hos Sara-Vide skapar färgval, personernas poser, behandlingen av duken en liknande rörelse mellan det vi tänker på som “yttre” och “inre”, mellan det som syns på ytan och det som utspelar sig i en människas hjärta, hjärna eller maggrop.”Ur förordet av Milou Allerholm.Denna bok ingår i Orosdi-Backs serie Svenska illustratörer och konstnärer.

Utgivande förlag: Orosdi-Back