Konstnär till sist – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roland Bärtilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Konstnär till sist innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konstnär till sist är skriven av Roland Bärtilsson och gavs ut 2015-05-20.

Konstnär till sist som bok, ljudbok eller e-bok.
Konstnär till sist

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konstnär till sist

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konstnär till sist. Boken är skriven av författaren Roland Bärtilsson. Lyxo är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konstnär till sist var 2015-05-20.

Originalspråket som Roland Bärtilsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst & underhållning Särskilda konstnärer, konstmonografier vilket ger den Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Konstnär till sist i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 200 x 15 mm och den väger så mycket som 588 g. Konstnär till sist ISBN är 9789163783388. Konstnär till sist är en fristående bok .


Läs Konstnär till sist som bok

För dig som vill köpa och läsa Konstnär till sist som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konstnär till sist som ljudbok

Vill du lyssna på Konstnär till sist som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konstnär till sist som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konstnär till sist som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konstnär till sist som pocket

Konstnär till sist finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konstnär till sist med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konstnär till sist med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konstnär till sist
 • Författare: Roland Bärtilsson
 • Genre: Konst & underhållning Särskilda konstnärer, konstmonografier
 • Förlag: Lyxo
 • Utgivningsdatum: 2015-05-20
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 265 x 200 x 15 mm
 • SAB: Lz
 • ISBN: 9789163783388

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konstnär till sist?

Konstnär till sist är skriven av författaren Roland Bärtilsson

När gavs Konstnär till sist ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-20.

Var kan jag köpa Konstnär till sist?

Vi rekommenderar att du köper Konstnär till sist hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Konstnären BG Karlsson säger att han har nått sina drömmar. Han står i början av 2015 på sin topp som konstnär – så här långt. Med hängivenhet för att skapa, med den inrutade vardagen där i ateljén så fortsätter sannsagan om honom. Hur man kan ha motgångar i livet. Hur man kan se pessimistiskt på livet under perioder, men sedan resa sig och få den välförtjänta harmonin i sitt liv. BG Karlsson har förverkligat sina drömmar och fått ställa ut i London, Milano och New York.

Utgivande förlag: Lyxo