Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sverker Wadstein

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln är skriven av Sverker Wadstein och gavs ut 2018-11-28.

Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln. Boken är skriven av författaren Sverker Wadstein. Fantasi &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln var 2018-11-28.

Originalspråket som Sverker Wadstein skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Social- & gruppsykologi vilket ger den Do som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 141 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 270 g. Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln ISBN är 9789188489074. Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln är en fristående bok .


Läs Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln som pocket

Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln
 • Författare: Sverker Wadstein
 • Genre: Social- & gruppsykologi
 • Förlag: Fantasi &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-11-28
 • Pris: 239
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 141
 • Fysiska dimensioner: 190 x 135 x 15 mm
 • SAB: Do
 • ISBN: 9789188489074

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln?

Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln är skriven av författaren Sverker Wadstein

När gavs Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-28.

Var kan jag köpa Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Somliga är det synd om, de är offer för omständigheterna. Andra är starka, de ställer alltid upp och hjälper till. Och så finns det en tredje sort, som verkar gilla att jävlas med allt och alla. Eller, hur är det egentligen? Dramatriangeln är en modell som tydligt förklarar vilka roller vi har – och tar – i livets ständigt pågående drama. I den här boken berättar terapeuten Sverker Wadstein om dramatriangelns roller: Offer, Räddare och Förövare. Vem är du och vilka har du omkring dig? Och går det att bryta invanda mönster? Gör dig redo för aha-upplevelser, igenkännande leenden och en läsning som kan förbättra dina relationer. Sverker Wadstein är en välkänd profil inom ledarskap, konflikthantering och familjerådgivning. Han anlitas sedan många år som relationsexpert av Sveriges Radio P4 och medverkar ofta med råd i Aftonbladet och andra tidningar. Förutom att erbjuda par och individer samtal, jobbar Sverker med grupputveckling och konflikthantering i företag och organisationer. Han anlitas också som utbildare inom ledarskap, där dramatriangeln är ett av verktygen. Sverker driver företaget Bra Relationer AB sedan 20 år, och har en bred kundkrets. Förutom med privatpersoner arbetar han med företag som Stadium, SKF, SMHI och flera kommuner och landsting. Om författaren

Utgivande förlag: Fantasi &amp