Konsten att- utveckla och använda psykometri – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ted Andrews

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att- utveckla och använda psykometri innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att- utveckla och använda psykometri är skriven av Ted Andrews och gavs ut 1996-06-01.

Konsten att- utveckla och använda psykometri som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att- utveckla och använda psykometri

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att- utveckla och använda psykometri

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att- utveckla och använda psykometri. Boken är skriven av författaren Ted Andrews. Planetstadens Böcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att- utveckla och använda psykometri var 1996-06-01.

Originalspråket som Ted Andrews skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skrivböcker & kalendrar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Konsten att- utveckla och använda psykometri i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 259 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 160 g. Konsten att- utveckla och använda psykometri ISBN är . Konsten att- utveckla och använda psykometri är en fristående bok .


Läs Konsten att- utveckla och använda psykometri som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att- utveckla och använda psykometri som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att- utveckla och använda psykometri som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att- utveckla och använda psykometri som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att- utveckla och använda psykometri som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att- utveckla och använda psykometri som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att- utveckla och använda psykometri som pocket

Konsten att- utveckla och använda psykometri finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att- utveckla och använda psykometri med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att- utveckla och använda psykometri med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att- utveckla och använda psykometri
 • Författare: Ted Andrews
 • Genre: Skrivböcker & kalendrar
 • Förlag: Planetstadens Böcker
 • Utgivningsdatum: 1996-06-01
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 259
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att- utveckla och använda psykometri?

Konsten att- utveckla och använda psykometri är skriven av författaren Ted Andrews

När gavs Konsten att- utveckla och använda psykometri ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-06-01.

Var kan jag köpa Konsten att- utveckla och använda psykometri?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att- utveckla och använda psykometri hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Känn dig fram till din mediala förmåga Föraningar, visioner och drömmar, plötsliga glimtar av insikt, en vag känsla av att någonting ska hända… Mediala upplevelser kommer på många olika sätt. Psykometri är förmågan att avläsa avtrycken på föremål, människor och platser för att få veta någonting om människorna som lämnat avtrycken. För de flesta människor, är psykometri en av de mediala förmågor som är lättast att utveckla, därför att den finns rotad i vårt naturliga känselsinne. Nu kan Du också utveckla din inre Psykometri-förmåga till en förvånansvärd hög nivå. Konsten att Utveckla och Använda Psykometri innehåller enkla steg-för-steg instruktioner om hur Du höjer Ditt sinne så att Du verkligen kan “se” genom medial beröring! Lär Dig att: – Bedöma och avläsa människor genom beröring – Tona in dig på personer genom foton – Hitta saknade eller förlorade föremål – Utveckla och kontrollera empatiska gensvar – Skydda din egen mediala känslighet – Känna igen dina intuitiva känslor – Utföra readings för familj, vänner och allmänheten

Utgivande förlag: Planetstadens Böcker