Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert B Denhardt

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation är skriven av Robert B Denhardt och gavs ut 2008-04-01.

Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 431

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation. Boken är skriven av författaren Robert B Denhardt. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation var 2008-04-01.

Originalspråket som Robert B Denhardt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 300 g. Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation ISBN är . Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation är en fristående bok .


Läs Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 431 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation som pocket

Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation
 • Författare: Robert B Denhardt
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2008-04-01
 • Pris: 431
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner: 224 x 155 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation?

Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation är skriven av författaren Robert B Denhardt

När gavs Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-04-01.

Var kan jag köpa Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att leda : en fråga om timing, rytm och kommunikation hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken ger ett helt nytt sätt att se på ledarskap och ledarskapsgärningen, den tillför en helt annan dimension till vad begreppet ledarskap innebär och sätter ett nytt fokus på vad ledarskap handlar om. Detta revolutionerande synsätt kommer att möjliggöra för alla med ledarambitioner att arbeta mer medvetet med att bygga upp och forma sina ledaregenskaper. Ledarskap är en konst. I boken utforskas några av de sätt på vilka människor inom företag, regering, ideella och andra organisationer utvecklar sitt ledarskap med hjälp av timing, rytm och kommunikation. Ledarskap kan utvecklas, och utövarna inom de mer traditionella konstarterna kan ge ypperliga råd om hur man ska gå tillväga.

Utgivande förlag: Studentlitteratur