Konsten att hantera superjobbiga människor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Ekberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att hantera superjobbiga människor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att hantera superjobbiga människor är skriven av Stefan Ekberg och gavs ut 2013-09-08.

Konsten att hantera superjobbiga människor som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att hantera superjobbiga människor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att hantera superjobbiga människor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att hantera superjobbiga människor. Boken är skriven av författaren Stefan Ekberg. Ego förlag i Stockholm är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att hantera superjobbiga människor var 2013-09-08.

Originalspråket som Stefan Ekberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Konsten att hantera superjobbiga människor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 138 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 154 x 9 mm och den väger så mycket som 200 g. Konsten att hantera superjobbiga människor ISBN är 9789197742856. Konsten att hantera superjobbiga människor är en fristående bok .


Läs Konsten att hantera superjobbiga människor som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att hantera superjobbiga människor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att hantera superjobbiga människor som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att hantera superjobbiga människor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att hantera superjobbiga människor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att hantera superjobbiga människor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att hantera superjobbiga människor som pocket

Konsten att hantera superjobbiga människor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att hantera superjobbiga människor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att hantera superjobbiga människor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att hantera superjobbiga människor
 • Författare: Stefan Ekberg
 • Genre:
 • Förlag: Ego förlag i Stockholm
 • Utgivningsdatum: 2013-09-08
 • Pris: 329
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 138
 • Fysiska dimensioner: 215 x 154 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197742856

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att hantera superjobbiga människor?

Konsten att hantera superjobbiga människor är skriven av författaren Stefan Ekberg

När gavs Konsten att hantera superjobbiga människor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-08.

Var kan jag köpa Konsten att hantera superjobbiga människor?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att hantera superjobbiga människor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken handlar om hur du ska hantera alla superjobbiga människor som du stör dig på där ute.Säg att du får orättvis kritik från din irriterande chef – slå upp boken och se vad du ska göra.En kompis betalar inte igen pengarna han är skyldig – slå upp boken så får du veta hur du hanterar det.En kollega luktar pyton, snor alla dina idéer och lämnar alltid in sina jobb försent – slå upp boken!Mottot för den här boken är: Bli inte mållös – stå inte svarslösHär är en del av de typer du möter i boken och hur du hanterar dem:Hantera den kritiske chefenHantera chefen som kan mindre än duHantera chefen som struntar i digHantera chefen som skvallrarHantera den otåliga chefenHantera latmaskenHantera strulputtarna på de andra avdelningarnaHär är några släktingar till latmasken som du kommer att träffa påHantera han som alltid säger tvärtemotHantera han som alltid kommer med idiotiska idéerHantera henne som tar äran av det du gjortHantera han som luktar illaHon som pladdrar och pladdrar och pladdrar och aldrig ger sigHantera han som inte går att lita påHantera folk som ältar sina problem med dig och egentligen inte vill lösa demHantera jobbiga kunderHantera vanlig ilska hos kunderHantera riktigt superjobbiga, rent av helt jävla hopplösa kunderHantera människor som skjuter över sitt eget jobb på digHantera dem som alltid kritiserar dig på jobbetHantera vänner som alltid kritiserar digHantera han som alltid vet bästHantera han med enormt egoHantera passivt aggressiva människorHantera hon som lånar och aldrig betalar tillbaka pengarnaHantera dem som alltid bråkar med varandraHantera martyren på jobbetHantera kontorets snokare, skvallrare och skitsnackareHantera folk som ljugerHantera hon som är så snål så att hon gråter när hon ……..Hantera han som kommer med ursäkter hela tidenHantera hon som chefar men inte är chefHantera vänner som fuskar med vänskapenHantera mobbare på jobbetHantera “perfektionister”Hantera den som aldrig säger någotHantera gnällspikarHantera folk som inte gillar digHantera han som är ohyfsadHantera avundsjuka vännerHantera han (ja, det brukar ju vara en han), som kladdarHantera dolda förolämpningarHantera plumpa och idiotiska kommentarer – använd terapeuttricketHur du lätt avgör när det är dags att bryta med någon superjobbig personEn praktisk bok om konflikthantering

Utgivande förlag: Ego förlag i Stockholm