Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Einhorn

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN är skriven av Stefan Einhorn och gavs ut 2020-08-15.

Konsten att fördärva sitt liv - eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN. Boken är skriven av författaren Stefan Einhorn. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN var 2020-08-15.

Originalspråket som Stefan Einhorn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 181 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN ISBN är B000359446. Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN är en fristående bok .


Läs Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN som pocket

Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN
 • Författare: Stefan Einhorn
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2020-08-15
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 181
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: B000359446

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN?

Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN är skriven av författaren Stefan Einhorn

När gavs Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-15.

Var kan jag köpa Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att fördärva sitt liv – eller inte BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV STEFAN EINHORN! Mycket har jag lärt och en hel del begriper jag mig fortfarande inte på, men det finns en sak som fascinerar mig oerhört mycket: att vi människor, och jag är inget undantag, förefaller ha en inneboende destruktiv kraft som gör att vi periodvis snubblar fram genom tillvaron.Många tycks göra sitt bästa för att skapa problem och sätta krokben för sig själva. Och ska man göra något bör man göra det grundligt här får de råd och tips så att det blir ordentligt gjort. Eller så kan den här boken användas för att förändra sitt liv till det bättre. Det är bara att välja.Drastiskt och personligt skriver Stefan Einhorn om den svåra konsten att leva. I sin nya bok sammanför han två olika perspektiv. Avsnitten om att fördärva sitt liv grundar sig på iakttagelser och egna erfarenheter och varvas med texter som ger förslag på hur en förändring istället skulle kunna ske för människan har en fantastisk förmåga att även se det ljusa i tillvaron och en vilja att kämpa för att nå dit. Det finns en väg ut ur de självpåtagna svårigheterna, om man nu vill bli nöjd med livet.Konsten att fördärva sitt liv eller inte tar upp frågan om vi kan förändra oss och i så fall hur vi kan bära oss åt.Stefan Einhorn är professor och ordförande vid Centrum för social hållbarhet vid Karolinska Institutet, överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset och flitigt anlitad föreläsare inom bland annat etik. Med en rad uppmärksammade och framgångsrika böcker, bland annat bästsäljaren Konsten att vara snäll, har han vunnit en hängiven läsekrets.

Utgivande förlag: Natur & Kultur