Konsten att delta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Macarena Dusant

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att delta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att delta är skriven av Macarena Dusant och gavs ut 2016-08-15.

Konsten att delta som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att delta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att delta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att delta. Boken är skriven av författaren Macarena Dusant. Dokument Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att delta var 2016-08-15.

Originalspråket som Macarena Dusant skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst: allmänt vilket ger den Ia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Konsten att delta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 102 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 172 x 9 mm och den väger så mycket som 269 g. Konsten att delta ISBN är 9789185639922. Konsten att delta är en fristående bok .


Läs Konsten att delta som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att delta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att delta som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att delta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att delta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att delta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att delta som pocket

Konsten att delta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att delta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att delta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att delta
 • Författare: Macarena Dusant
 • Genre: Konst: allmänt
 • Förlag: Dokument Press
 • Utgivningsdatum: 2016-08-15
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 102
 • Fysiska dimensioner: 240 x 172 x 9 mm
 • SAB: Ia
 • ISBN: 9789185639922

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att delta?

Konsten att delta är skriven av författaren Macarena Dusant

När gavs Konsten att delta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-15.

Var kan jag köpa Konsten att delta?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att delta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sveriges kulturråd har som mål att vår offentligt finansierade kultur ska spegla samhällets etniska och kulturella blandning. Enligt statistik från Myndigheten för kulturanalys har mångfalden inom kultursektorn när det gäller produktion, organisation och publik dock tenderat att minska de senaste femton åren. Konstnären Ola Öhlin startade projektet Konsten att delta år 2006 för att lokalisera och synliggöra konstnärer med utbildning och yrkeserfarenhet utanför Sverige. Projektet visar att nyanlända konstnärers möjligheter att etablera sig är dåliga och att viljan att förändra detta fallit mellan stolarna hos institutioner och myndigheter. Konsten att delta är ett projekt för att öka antalet röster i det svenska kulturlivet. Denna bok berättar om hur det går till. Konsten att delta befinner sig i skärningspunkten mellan arbetsmarknads-, integrations- och kulturpolitik. Konsten att delta handlar om konstfältets maktstrukturer, politiska direktiv och om hur svenska konstnärer rasifieras. Den berättar om nyanlända konstnärers väg in i kulturlivet. Konsten att delta vänder sig till dig som arbetar med allas rätt till kultur liksom till dig som undrar över varför konstfältet är segregerande och segregerat. Konsten att delta identifierar strukturella mekanismer som tillsammans verkar för exkludering och upprätthållande av en homogen kultursektor. Boken sammanställer Ola Öhlins tioåriga arbete med utarbetade metoder och projektdeltagares erfarenheter. Boken utges med stöd av Eskilstuna kommun, Sörmlands läns landsting, Länsstyrelsen Sörmland, Statens kulturråd

Utgivande förlag: Dokument Press