Konsten att bli gammal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Wilhelm Schmid

Jämför och hitta det billigaste priset på Konsten att bli gammal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konsten att bli gammal är skriven av Wilhelm Schmid och gavs ut 2016-10-03.

Konsten att bli gammal som bok, ljudbok eller e-bok.
Konsten att bli gammal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 101

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konsten att bli gammal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konsten att bli gammal. Boken är skriven av författaren Wilhelm Schmid. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konsten att bli gammal var 2016-10-03.

Originalspråket som Wilhelm Schmid skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Populärfilosofi Ålderdom vilket ger den Dofg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Konsten att bli gammal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 135 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 156 x 119 x 15 mm och den väger så mycket som 159 g. Konsten att bli gammal ISBN är . Konsten att bli gammal är en fristående bok .


Läs Konsten att bli gammal som bok

För dig som vill köpa och läsa Konsten att bli gammal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 101 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konsten att bli gammal som ljudbok

Vill du lyssna på Konsten att bli gammal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konsten att bli gammal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konsten att bli gammal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konsten att bli gammal som pocket

Konsten att bli gammal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konsten att bli gammal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konsten att bli gammal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konsten att bli gammal
 • Författare: Wilhelm Schmid
 • Genre: Populärfilosofi Ålderdom
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-10-03
 • Pris: 101
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 135
 • Fysiska dimensioner: 156 x 119 x 15 mm
 • SAB: Dofg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konsten att bli gammal?

Konsten att bli gammal är skriven av författaren Wilhelm Schmid

När gavs Konsten att bli gammal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-03.

Var kan jag köpa Konsten att bli gammal?

Vi rekommenderar att du köper Konsten att bli gammal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Problemet med åldrandet i modern tid är att det har kommit att betraktas som meningslöst som en sjukdom som måste upptäckas i tid och bekämpas effektivt, tills den kan opereras bort. Men detta, hävdar Wilhelm Schmid, är en olycklig missuppfattning. Åldrandet har en mening och vi måste lära oss att leva med åldrandeprocessen snarare än att försöka bekämpa den. Art of ageing istället för anti-ageing. Ett viktigt begrepp i västerländsk filosofi är jämnmod. Det gör livet lättare och rikare här och nu, och kanske är det överhuvudtaget inte möjligt att uppnå jämnmod förrän man blir äldre. Allt står inte längre på spel, erfarenheterna är större, bilden vidare och bedömningen av människor och ting mer träffsäker. Den här boken är ett försök att sammanställa tio steg till jämnmod som man kan uppnå genom iakttagelser, erfarenheter och medvetna överväganden. WILHELM SCHMID är Tysklands kanske mest populära filosof. “Wilhelm Schmid är insiktsfull och hans enkla och vackra språk omfamnar läsaren.” Jesper Nyström, Modern Psykologi “Schmid har skrivit över femton böcker ofta bästsäljare i hemlandet över teman som lycka, kärlek och livet mening. Gunnar Martin Aronsson, BTJ “Wilhelm Schmid är insiktsfull och hans enkla och vackra språk omfamnar läsaren.” Jesper Nyström, Tidningen Forskning och framtid Konsten att bli gammal hämtar upp klassiska filosofiska teman och presenterar dem för en modern publik på ett medryckande och lättläst sätt. Texten har substans och bärkraft.”Konsten att bli gammal har sålt i över 17 upplagor och översatts till en mängd språk.Konsten att bli gammal är en tankeväckande och hoppfull bok. En filosofisk pärla som utmanar vår syn på åldrandet.

Utgivande förlag: Lind &amp