Konrad vill leka – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Melling

Jämför och hitta det billigaste priset på Konrad vill leka innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konrad vill leka är skriven av David Melling och gavs ut 2014-09-10.

Konrad vill leka som bok, ljudbok eller e-bok.
Konrad vill leka

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konrad vill leka

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konrad vill leka. Boken är skriven av författaren David Melling. Marcus förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konrad vill leka var 2014-09-10.

Originalspråket som David Melling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Konrad vill leka i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 10 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 270 x 20 mm och den väger så mycket som 520 g. Konrad vill leka ISBN är . Konrad vill leka är en del av serien: Konradserien.


Läs Konrad vill leka som bok

För dig som vill köpa och läsa Konrad vill leka som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konrad vill leka som ljudbok

Vill du lyssna på Konrad vill leka som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konrad vill leka som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konrad vill leka som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konrad vill leka som pocket

Konrad vill leka finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konrad vill leka med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konrad vill leka med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konrad vill leka
 • Författare: David Melling
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Marcus förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-10
 • Pris: 95
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 10
 • Fysiska dimensioner: 270 x 270 x 20 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konrad vill leka?

Konrad vill leka är skriven av författaren David Melling

När gavs Konrad vill leka ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-10.

Var kan jag köpa Konrad vill leka?

Vi rekommenderar att du köper Konrad vill leka hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Konrad vill leka, men djuren har inte tid. Kan Konrad fånga fåren och väcka Uggla?En glad bok med mysig handdocka att läsa tillsammans.Konrad är en mysig björn som tycker om att leka och busa. I denna boken kan barnet ta på Konrad som är vidhäftad i boken som en handdocka som finns med genom hela boken.

Utgivande förlag: Marcus förlag