Konkurspraktikan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Elliot

Jämför och hitta det billigaste priset på Konkurspraktikan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konkurspraktikan är skriven av Hans Elliot och gavs ut 2019-05-14.

Konkurspraktikan som bok, ljudbok eller e-bok.
Konkurspraktikan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 662

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konkurspraktikan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konkurspraktikan. Boken är skriven av författaren Hans Elliot. Limhamnsgruppen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konkurspraktikan var 2019-05-14.

Originalspråket som Hans Elliot skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konkurs- & insolvensrätt vilket ger den Oekb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Konkurspraktikan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 423 g. Konkurspraktikan ISBN är 9789186325169. Konkurspraktikan är en fristående bok .


Läs Konkurspraktikan som bok

För dig som vill köpa och läsa Konkurspraktikan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 662 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konkurspraktikan som ljudbok

Vill du lyssna på Konkurspraktikan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konkurspraktikan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konkurspraktikan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konkurspraktikan som pocket

Konkurspraktikan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konkurspraktikan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konkurspraktikan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konkurspraktikan
 • Författare: Hans Elliot
 • Genre: Konkurs- & insolvensrätt
 • Förlag: Limhamnsgruppen
 • Utgivningsdatum: 2019-05-14
 • Pris: 662
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 15 mm
 • SAB: Oekb
 • ISBN: 9789186325169

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konkurspraktikan?

Konkurspraktikan är skriven av författaren Hans Elliot

När gavs Konkurspraktikan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-14.

Var kan jag köpa Konkurspraktikan?

Vi rekommenderar att du köper Konkurspraktikan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Konkurspraktikan är idag den mest heltäckande instruktionsboken för dig som arbetar med konkurs, både i konkursförvaltning och i myndighetskontroll. Innehållet är en systematisk sammanställning av beståndsdelarna i praktiskt taget alla konkurshandlingar samt när och vart expediering ska ske. Boken innehåller också ett stort antal hänvisningar till bl.a. rättsfall och lagförarbeten.Innehållet följer så långt som möjligt gällande författningar och doktrin. Tekniken, särskilt på datorområdet, har utvecklats på ett sätt som inte alltid stämmer överens med traditionella rättskällor och anvisningar. Konkurspraktikan ska ses som en början till en kartläggning av vad om gäller enligt traditionellt synsätt, för att bättre kunna se var och på vilka sätt man bör ändra gällande bestämmelser och anvisningar.Advokat Hans Elliot har varit verksam som konkursförvaltare, och även som lärare inom obeståndsrätt, sedan 1980-talet. Han är fortfarande verksam som kursledare och senior advisor för Limhamnsgruppen.

Utgivande förlag: Limhamnsgruppen