Kongos hemlighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Brengesjö

Jämför och hitta det billigaste priset på Kongos hemlighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kongos hemlighet är skriven av Sara Brengesjö och gavs ut 2020-06-05.

Kongos hemlighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Kongos hemlighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kongos hemlighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kongos hemlighet. Boken är skriven av författaren Sara Brengesjö. Semnos förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kongos hemlighet var 2020-06-05.

Originalspråket som Sara Brengesjö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Kongos hemlighet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 123 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 13 mm och den väger så mycket som 256 g. Kongos hemlighet ISBN är 9789188771728. Kongos hemlighet är en del av serien: Afrikadeckarna (del 4).


Läs Kongos hemlighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Kongos hemlighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kongos hemlighet som ljudbok

Vill du lyssna på Kongos hemlighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kongos hemlighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kongos hemlighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kongos hemlighet som pocket

Kongos hemlighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kongos hemlighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kongos hemlighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kongos hemlighet
 • Författare: Sara Brengesjö
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Semnos förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-06-05
 • Pris: 189
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 123
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 13 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789188771728

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kongos hemlighet?

Kongos hemlighet är skriven av författaren Sara Brengesjö

När gavs Kongos hemlighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-06-05.

Var kan jag köpa Kongos hemlighet?

Vi rekommenderar att du köper Kongos hemlighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Elias och Sally är hemma i Baraka igen. Men vad ska man hitta på under ett lov i Afrika när regnet öser ner flera gånger om dagen? Medan Sally tycker det är skönt med lugn och ro längtar Elias och Nyota efter spänning. När Nyota en kväll får besök blir gänget indragna i ett farligt uppdrag. Samtidigt sker det inbrott i Residence Livingstone, ett hus som sjukhuset nyligen ärvt av en engelsk militär. Det gamla huset bär på hemligheter som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vem ligger bakom inbrotten? Och varför får Elias och Sallys pappa ett brev med en uppmaning om att hålla sig borta från Residence Livingstone? Kan Afrikadeckarna hjälpa till? Följ med på äventyr i Afrika! Sara Brengesjö har hämtat inspiration från sin egen uppväxt som missionärsbarn i Afrika. Sara arbetar som gymnasielärare och bor tillsammans med sin man Magnus och deras tre barn i Mullsjö. Maria Lindqvist är bokens illustratör. Hon bor i Mullsjö tillsammans med sin familj och arbetar som förskollärare.

Utgivande förlag: Semnos förlag