Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbro Lennéer Axelson

Jämför och hitta det billigaste priset på Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering är skriven av Barbro Lennéer Axelson och gavs ut 2013-09-16.

Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som bok, ljudbok eller e-bok.
Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 409

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering. Boken är skriven av författaren Barbro Lennéer Axelson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering var 2013-09-16.

Originalspråket som Barbro Lennéer Axelson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 550 g. Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering ISBN är 9789127134294. Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering är en fristående bok .


Läs Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som bok

För dig som vill köpa och läsa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 409 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som ljudbok

Vill du lyssna på Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering som pocket

Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering
 • Författare: Barbro Lennéer Axelson
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2013-09-16
 • Pris: 409
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 230 x 155 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127134294

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering?

Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering är skriven av författaren Barbro Lennéer Axelson

När gavs Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-16.

Var kan jag köpa Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering?

Vi rekommenderar att du köper Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mellanmänskliga konflikter är ofrånkomliga i arbets- och privatliv. Genom relevant konfliktteori och konkreta exempel bidrar boken till en ökad förståelse för konflikters uppkomst, dynamik och hantering. Konflikter – uppkomst, dynamik och hantering presenterar metoder för att såväl förebygga destruktiva konflikter som för att hantera motsättningar på ett konstruktivt sätt.Innehållet vänder sig både till den som själv är involverad i konflikter, hemma eller på jobbet, och till den som yrkesmässigt arbetar med att bistå vid andras konflikter. Den första versionen av boken, Om konflikter, kom ut 1996 och var den första svenska översikten av forskning och erfarenhet kring konfliktteori och konflikthantering. Nu kommer denna uppskattade klassiker i en ny och aktualiserad utgåva.Boken är tänkt som kurs- och facklitteratur men dess tilltal och allmängiltiga innehåll gör den läsvärd även för en bredare allmänhet.

Utgivande förlag: Natur &amp