Kommunen – så funkar den! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Cederqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Kommunen – så funkar den! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kommunen – så funkar den! är skriven av Anna Cederqvist och gavs ut 2015-05-01.

Kommunen - så funkar den! som bok, ljudbok eller e-bok.
Kommunen – så funkar den!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 419

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kommunen – så funkar den!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kommunen – så funkar den!. Boken är skriven av författaren Anna Cederqvist. Komlitt är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kommunen – så funkar den! var 2015-05-01.

Originalspråket som Anna Cederqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Kommunen – så funkar den! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 88 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 165 x 10 mm och den väger så mycket som 218 g. Kommunen – så funkar den! ISBN är 9789172511415. Kommunen – så funkar den! är en fristående bok .


Läs Kommunen – så funkar den! som bok

För dig som vill köpa och läsa Kommunen – så funkar den! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 419 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kommunen – så funkar den! som ljudbok

Vill du lyssna på Kommunen – så funkar den! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kommunen – så funkar den! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kommunen – så funkar den! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kommunen – så funkar den! som pocket

Kommunen – så funkar den! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kommunen – så funkar den! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kommunen – så funkar den! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kommunen – så funkar den!
 • Författare: Anna Cederqvist
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Komlitt
 • Utgivningsdatum: 2015-05-01
 • Pris: 419
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 88
 • Fysiska dimensioner: 220 x 165 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172511415

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kommunen – så funkar den!?

Kommunen – så funkar den! är skriven av författaren Anna Cederqvist

När gavs Kommunen – så funkar den! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-01.

Var kan jag köpa Kommunen – så funkar den!?

Vi rekommenderar att du köper Kommunen – så funkar den! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Någon att hålla i handen när det blir turbulent, som det blir ibland i verksamheter där man sysslar med frågor som kan vara livsavgörande för enskilda medborgare. En källa att gå tillbaka till för att kontrollera fakta och praxis. Kommunen – så funkar den vill också öka kunskapen kring politikerrollen och rollen som anställd i en kommun. Den tar upp hur ett ärendes gång ser ut och reder ut begreppen kring kommunens ekonomiska arbete.Avslutningsvis sätter boken fingret på ett antal utmaningar som framtidens kommunanställda och politiker kommer ställas inför, och diskuterar hur man bäst ska kunna möta dessa utmaningar. En god kunskap om hur kommunen fungerar ligger inte bara till grund för mandatet att förvalta, utan leder i bästa fall till modet att förändra!Författaren Anna Cederqvist är ekonomichef i Lidköpings kommun och har gedigen erfarenhet från kommunal verksamhet. Hon är också utbildad gymnasielärare i ekonomi och samhällskunskap.

Utgivande förlag: Komlitt